Mobile menu
Pioniri i kadeti uvjerljivi protiv Željezničara

Pioniri i kadeti uvjerljivi protiv Željezničara

 
10/2/2018 - 14:51 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr

Hajdukovi pioniri i kadeti upisali su pobjede u prijateljskim utakmicama protiv Željezničara koje su u subotu odigrane na pomoćnom terenu na Poljudu.

Prvi su na teren izašli pioniri koji su protiv vršnjaka iz Sarajeva slavili rezultatom 3:2. Momčad Jure Srzića bila je bolji suparnik tijekom svih 90 minuta, a ova pobjeda na koncu je mogla biti i uvjerljivija. Golove za Bijele postigli su Leonardo Petrović, Antonio Jakir i Ivan Sučić.

Još uvjerljiviju predstavu prikazali su Hajdukovi kadeti koji su protiv Željezničara slavili s visokih 6:1. Bila je to jednosmjerna utakmica u kojoj je ekipa Igora Tolića dominirala od prve do zadnje minute, a s tri pogotka istaknuo se Ivan Brnić. Osim njega u strijelce su se upisali Ivan Šarić i Tin Jurica, a ekipa iz Sarajeva u drugom je dijelu postigla autogol.

Hajdukovi pioniri II također su odigrali pripremnu utakmicu sa Zagrebom kojeg su svladali rezultatom 2:0.

Nakon kadeta pripremne utakmice sa Zagrebom odigrali su mlađi pioniri i mlađi pioniri 2. Prvi su poraženi rezultatom 3:2, a drugi su slavili s visokih 7:1.

Zanimljivu subotu zaključili su juniori koji su svladali Solin rezultatom 5:2. Pogotke za momčad Marija Despotovića postigli su Karlo Vidović, Jurica Bajić, Josip Rakić, Martin Sekulić i Hrvoje Rončević

Rezultati:

Pioniri II: Hajduk – Zagreb 2:0

Pioniri: Hajduk – Željezničar  3:2

Kadeti: Hajduk – Željezničar 6:1 

Mlađi pioniri Hajduk - Zagreb 2:3

Mlađi pioniri II Hajduk - Zagreb 7:1

Juniori Hajduk - Solin 5:2

10/2/2018 - 14:51 sati
Akademija
Foto: Robert Matić/hajduk.hr