Mobile menu
Pioniri i kadeti Hajduka u gostima pobijedili Zadar

Pioniri i kadeti Hajduka u gostima pobijedili Zadar

 
9/4/2017 - 19:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Pioniri: ZADAR - HAJDUK 0:1 
Utakmica 24. kola 1. HNL za pionire
Zadar, Igralište Stanovi
Gledatelja: 250
Sudac: Ivan Zdrilić, (Poličnik)
Strijelci: 0:1 Ljubičić
HAJDUK: Perić, Unušić,  Bekavac, Pervan (od 58. Škaričić), Pelivan, Galić, Topić (od 66. Matić), Čubelić (od 47. Kekez), Ljubičić (od 52. Bebić), Biuk, Botica (od 43. Klarić).

Pioniri Hajduka na izuzetno teškom i razrovanom terenu u Stanovima ostvarili su minimalnu pobjedu nad Zadrom. Momčad trenera Jure Srzića do tri boda je došla pogotkom Marina Ljubičića u 45. minuti. Dugom loptom iz obrane u prvi plan gurnut je Ivan Čubelić koji lijepo pronalazi Ljubičića, a ovaj prisebno pogađa mrežu domaćina. Unatoč nemogućnosti kombiniranja zbog lošeg terena, Hajduk je i nakon postignutog pogotka dominirao, a najveću prigodu za povećanje vodstva Bijeli su imali u 55. minuti. Stipe Biuk sve je napravio sam, ali je njegov odličan prodor vrlo dobrom obranom zaustavio domaći vratar Luka Matasović.  

-----

Kadeti: ZADAR - HAJDUK 1:2
Utakmica 24. kola 1. HNL za kadete
Zadar, Igralište Stanovi
Gledatelja: 250
Sudac: Dino Papak, (Šibenik) 
Strijelci: 0:1 Kreković (3), 1:1 Kulaš (31), 1:2 Kreković (59)
HAJDUK: Baždarić, Vušković, Karabatić (od 79. Rončević), Ševelj, Radić, Čuić (od 78. Šarić), Kreković (od 80. Sušić), Brnić (od 64. Šantalab), Bajić (od 68. Jurica), Blagaić, Šego.

I kadeti Hajduka iz Zadra se vraćaju s minimalnom pobjedom. Slavlje momčadi trenera Siniše Oreščanina donio je dvostruki strijelac Leon Kreković. On je najprije u 3. minuti odlično reagirao na lijep ubačaj Jurice Bajića s lijeve strane, a potom je u 59. minuti bio brži od svojih čuvara i jednu dubinsku loptu Jakova Blagaića majstorski sproveo u mrežu domaćina. Privremeno izjednačenje domaćinima donio je Dino Kulaš u 31. minuti iz jedanaesterca.  Jedna dubinska lopta u šesnaestercu Bijelih pogodila je u ruku Vicka Ševelja, a sudac Dino Papak iz Šibenika procijenio je kako se radi o prekršaju za najstrožu kaznu. 

9/4/2017 - 19:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr