Mobile menu
Pet stvari koje niste znali o... Nikoli Vlašiću!

Pet stvari koje niste znali o... Nikoli Vlašiću!

 
12/4/2017 - 08:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

1 NAJDRAŽA UTAKMICA 
- Bio je to derbi s Dinamom prošle godine na Poljudu kada smo slavili golom Frana Tudora. Odigrali smo zaista fantastičnu utakmicu i na kraju zasluženo pobijedili. Pamtit ću je kao prvu pobjedu u derbiju otkad sam debitirao za Hajduk i kao najljepšu uspomenu do sada...

2 TROFEJ U BIJELOM DRESU
- Volio bih osvojiti naslov u Hajduku. Znam koliko ovaj grad i regija žive za to i mislim da nikad u životu ne bih bio ponosniji. Ostvario bih svoj san, a više od svega razveselili bi stotine tisuća navijača koji dišu za ovaj Klub...

3 ŽIVOTNI UZOR
- Važnu ulogu u mom životu i karijeri ima moja obitelj, a životni uzor zasigurno je sestra Blanka koja iznad svega ima nepobjedivi duh i puno toga mogu naučiti od nje. Što se toga tiče, nitko joj nije ravan. Divim joj je, a mnogo puta mi je dala pravi savjet što napraviti u pravom trenutku.

4 MARIO PAŠALIĆ
- Volio bih imati životni put kao Mario Pašalić i razvijati se u karijeri poput njega. Išao je u Chelsea, ali odlazio je na posudbe u klubove gdje je igrao, u kojima se razvijao i predstavljao jednu od važnih poluga. Smatram da je njegov put najbolji primjer kako postati veliki igrač.

5 NAJDRAŽI SUIGRAČ
- Iako sam tijekom ove tri godine igrao s velikim brojem igrača te stekao mnoštvo prijatelja za cijeli život, jako teško mi je tek tako izdvojiti samo jednog od njih. Ako ipak trebam izdvojiti nekoga od onih koji više nisu u Hajduku, istaknuo bih Gorana Milovića, bivšeg kapetana koji je uvijek bio svima na raspolaganju i u bilom kojem trenutku bi znao dati dobar savjet. Bio je prirodni vođa momčadi.

12/4/2017 - 08:39 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr