Mobile menu
Palaversa: Imamo mladu momčad koja se jako dobro razvija

Palaversa: Imamo mladu momčad koja se jako dobro razvija

 
24/11/2017 - 10:52 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u 18. kolu 2. HNL gostuje kod Hrvatskog Dragovoljca. Ovo je posljednje gostovanje Bijelih prije zimske pauze, sljedeće nedejelje očekuje ih posljednje kolo jesenskog dijela prvenstva na Poljudu protiv Lučkog.

Momčad trenera Siniše Oreščanina zauzima peto mjesto na ljestvici s 24 boda, dok je Hrvatski dragovoljac deseti sa sedam bodova manje.

- Očekuje nas jedan respektabilan protivnik koji možda unatoč dobroj igri, nije imao toliko dobre rezultate. U prvoj utakmici koju smo odigrali na Poljudu slavili smo 2:1 iako je susret sam po sebi bio dosta izjednačen. U Sigetu idemo igrati svoju igru i pokazati u dvoboju sve ono što radimo i razvijamo u zadnje vrijeme na treninzima. - rekao je Ante Palaversa u najavi utakmice.

Sedamnaestogodišnji vezni igrač standardan je član postave trenera Oreščanina, a nastupio je nedavno i za U-19 reprezentaciju Hrvatske...

- Zadovoljan sam svojim igrama i želim tako i nastaviti. Imamo zaista mladu momčad koja se jako dobro razvija kroz drugu ligu i svaki igrač je napredovao u jako puno segmenata. Oscilacije su prisutne i to je normalan put u nogometnom razvoju.

Utakmica Hrvatski Dragovoljac – Hajduk II igra se u subotu u 13.30 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter  profila.

24/11/2017 - 10:52 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr