Mobile menu
Oreščanin: Odigrali smo odličnu utakmicu u kojoj se moglo vidjeti što radimo i što želimo

Oreščanin: Odigrali smo odličnu utakmicu u kojoj se moglo vidjeti što radimo i što želimo

 
23/4/2018 - 20:19 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr

Trener Hajdukove druge momčadi Siniša Oreščanin nije krio zadovoljstvo nakon fantastične predstave u kojoj je njegova ekipa s 4:1 svladala Goricu na Poljudu. Hajduk II izgledao je moćno, taktički posloženo, a posebno lijepo je bilo gledati kako igrači u trenutcima kada su bez lopte rade pritisak na suparničke igrače. Sve to rezultiralo je jedno od najuvjerljivijih predstava ove sezone protiv momčadi koja se smatra glavnim pretendentom za ulazak u Prvu HNL. 

- Odigrali smo odličnu utakmicu protiv vrlo jake ekipe. Stalno sam govorio da nam se u jednom susretu mora sve otvoriti i poklopiti te zaista nemam zamjerke na ovu pobjedu. Pogotovo se to odnosi na prvo poluvrijeme u kojem se moglo vidjeti sve ono što radimo i o čemu pričamo. Neizmjerno sam sretan zbog ove pobjede, a posebno tu želim izdvojiti jednog čovjeka. To je moj pomoćnik Goran Rosanda koji je vrlo zaslužan za sve ovo i kojem posvećujem ovu pobjedu - kazao je Oreščanin nakon sjajne predstave na Poljudu. 

Taktičko iznenađenje za suparnika bilo je postavljanje mladog Domagoja Bradarića na desno krilo. On inače igra na poziciji lijevog beka, a danas se u novoj ulozi itekako snašao te zabio prva dva pogotka. 

- Bila je to zajednička odluka stručnog stožera, pokazalo se da je dobra, znamo da je on polivalentan mladi igrač i jako mi je drago što je ovako pozitivno reagirao. 

Ova utakmica poslužila je i za rehabilitaciju dvojice povratnika, Hysena Memolle te Gustava Carbonierija. Prvi je igrao do 56. minute, drugi je ušao u nastavku utakmice i proveo u igri nekoliko minuta prije nego je dobio isključujući crveni karton. 

- To je jedna od svrha druge momčadi, zadovoljan sam što su se vratili, ali žao mi je Gustava. Vidio sam kako je emotivno prihvatio rasplet događaja oko tog isključenja i uvjeren sam da će drugi put bolje reagirati - zaključio je Oreščanin. 

23/4/2018 - 20:19 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr