Mobile menu
Oreščanin: Bez obzira na sastav ustrajat ćemo na našoj prepoznatljivoj igri

Oreščanin: Bez obzira na sastav ustrajat ćemo na našoj prepoznatljivoj igri

 
1/12/2017 - 17:27 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u nedjelju će u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva ugostiti Lučko. Trener Bijelih Siniša Oreščanin nada se povoljnom ishodu koji bi upotpunio ukupan dojam ove polusezone.

- Ovo je naša uvodna polusezona, većina mojih igrača tu se prvi put susrela sa seniorskim nogometom i drugom ligom. Volio bih pričekati završetak utakmice protiv Lučkog, uz pozitivan rezultat za mene bi to bila uspješna polusezona.

No, uspjehu se sigurno nadaju i gosti kojima deveto mjesto i dosad osvojenih 20 osvojenih bodova ne jamče miran nastavak prvenstva.

- Pa, oni imaju nekakvih svojih problema u koje nikada ne želim ulaziti, ali po meni nemaju lošu momčad. Uz to, iznimno cijenim i njihovog trenera, ali uvijek sam okrenut našoj momčadi i našoj problematici. Ovo je za nas jedan iznimno intenzivan tjedan što se tiče kadra. Prva momčad ima iznimno zahtjevan tjedan koji završava u subotu u Rijeci, juniorska momčad igra derbi s Dinamom, a nas očekuje zadnja jesenska utakmica u kojoj su nam bodovi bitni. Svakako da moramo misliti i na juniore te adekvatno rasporediti kadar kojim raspolažemo. U svakom slučaju, bez obzira na sastav ustrajat ćemo na našoj prepoznatljivoj igri i nadam se uspjehu.

Utakmicu Hajduk II – Lučko ove nedjelje možete pratiti Hajdukovog Twitter profila.

HNK Hajduk II – NK Lučko

-  Utakmica se igra 03.12.2017. godine (nedjelja) u 13 sati, stadion Poljud

Cijene ulaznica:

Odrasli - ISTOK (ulaz N ) - 30 kn

Dječja ulaznica za ISTOK - 5 kn 

1/12/2017 - 17:27 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr