Mobile menu
Održana i treća radionica o razvijanju nogometne infrastrukrure u manjim sredinama

Održana i treća radionica o razvijanju nogometne infrastrukrure u manjim sredinama

 
8/2/2017 - 18:52 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Treću radionicu za sve zainteresirane predstavnike lokalne samouprave održali su danas na Kineziološkom fakultetu stručnjaci iz tvrtke TIM4PIN d.o.o. u sklopu Hajdukove inicijative unaprjeđivanja sportske infrastrukture u manjim sredinama u Dalmaciji.

Današnja radionica je zamišljena kao prezentacija vezana uz specifičnosti koje se odnose na javnu nabavu, prezentacija specifičnosti provedbe projekata s naglaskom na obveze korisnika projekta tijekom provedbe, podnošenje zahtjeva za isplatu, podnošenje zahtjeva za predujam, prikupljanju i čuvanju dokazne dokumentacije te računovodstveno praćenje.  

Osnovni cilj radionica održanih u prethodna dva dana je na jednostavan i sažet način upoznati polaznike s mogućnostima financiranja projekata iz Programa ruralnog razvoja, Podmjera 7.4, Tip operacije 7.4.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu te ih praktično pripremiti za prijavu za nadolazeće natječaje i time osigurati snažnu osnovu za samostalan rad na pripremi projekata i njihovoj uspješnoj provedbi.

Dosadašnje sve tri održane radionice su u potpunosti bile besplatne za sve polaznike, a Hajduk je osigurao stručnjake iz tvrtke TIM4PIN d.o.o. za savjetovanje s višegodišnjim iskustvom u prijavi i provedbi sličnih projekata koji će zainteresirane na jednostavan i sažet način informirati o mogućnostima i kriterijima za dodjelu sredstava, obučiti ih i pružiti podršku u pripremi projekata opremanja i/ili izgradnje sportske infrastrukture.

8/2/2017 - 18:52 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr