Mobile menu
Održana Glavna Skupština HNK Hajduk

Održana Glavna Skupština HNK Hajduk

 
18/7/2015 - 13:34 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Ante Čizmić / CROPIX

Održana je Glavna Skupština HNK Hajduk na kojoj su za nove članove Nadzornog odbora izabrani: Jako Andabak, Zoran Mamić, Ljubo Pavasović Visković, Denis Kosor, Nikica Krnić, Slaven Marasović, Ante Šalinović, Guste Santini i Anthony Marinov. 

Izvještaj o financijskom stanju podnio je predsjednik Uprave Marin Brbić, a detalje možete pronaći OVDJE. 

Izvještaj o radu Nadzornog odbora dala je Branka Ramljak koja je kazala: 

"Sad su udareni temelji. Očekujem još bolje rezultate od idućeg NO-a". 

Izvještaj Branke Ramljak možete pronaći OVDJE.   

Razriješen je "stari" Nadzorni odbor, a zamjenik predsjednice NO-a Nikola Koceić Bilan je kazao:

"Ovaj NO se borio homogeno. Skupa s predsjednikom uprave bili smo u hajdučkom rovu, a bilo je mnogo otvorenih frontova. Uz povremene udare politike s boka. Nije tajna da nijednoj političkoj opciji nismo sjeli. Teško sam se nosio s pogledima razočaranih navijača. Zato se nisam i kandidirao na novim izborima. Kada netko kaže da je rezultat ispod nivoa to je zlonamjerno. Bilo je bitno spasiti klub od bankrota. Napravljeni su dobri temelji da se u dogledno vrijeme napravi novi uzlet. Većinu članova novog NO-a znam od prije, vjerujem da imajuu dobre namjere. Želim vam puno sreće, nas nije baš pratila. Želim vam hrabrosti i petlje da budete još bolji i uspješniji i nastavite borbu za velikog Hajduka".

Novi predsjednik Nadzornog odbora HNK Hajduk Ljubo Pavasović Visković je rekao:

"S velikim ponosom u ime svojih kolega i u svoje ime prihvatili smo ovu čast. Zahvaljujem se svima.

Hajduk je u proteklom razdoblju depolitiziran, takav će i ostati. Nijedna odluka neće biti donesena zbog nekakvog političkog sentimenta. Hajduk će ostati izvan bilo koje situacije koja će mirisati na politiku. Druga stvar je da Hajduk i dalje mora poslovati transparentno. U Hajduku u prošle četiri godine nije bilo, niti će u budućnosti biti mjesta nezakonitim radnjama, crnim fondovima. Hajduk mora biti primjer kako se poštuje zakon. Treća stvar je moja intimna stvar koja me veže uz ovaj projekt. Hajduk je u 104 godine povijesti bio dijete puka, naš zadatak je da takav i ostane. Hajduk funkcionira kao dioničko društvo, ali u većinskom vlasništvu grada Splita. Rođen je kao dijete puka, takav mora i ostati za vijeke vjekova."

18/7/2015 - 13:34 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Ante Čizmić / CROPIX