Mobile menu
Određeni suci za nedjeljni dvoboj u Parku mladeži

Određeni suci za nedjeljni dvoboj u Parku mladeži

 
14/2/2017 - 14:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Split - Hajduk 1:1 (Park mladeži, 19/02/2017)"

Pripreme Hajduka ulaze u samu završnicu, u tijeku je šesti tjedan rada, a još je svega pet dana preostalo do prve službene utakmice s RNK Splitom. Dvoboj u Parku mladeži na rasporedu je u nedjelju 19. veljače s početkom u 17 sati.

Momčad iz Parka mladeži nalazi se na pretposljednjem mjestu MAXtv Prve lige s osam osvojenih bodova, a u proljetni dio sezone ulaze s novim trenerom Brunom Akrapovićem koji je prije nekoliko dana zasjeo na klupu Crvenih i zamijenio Vjekoslava Lokicu.

Hajdukovci su se sa Splitom ove sezone u prvenstvu susreli dvaput i u oba ogleda Bijeli su slavili. U prvom susretu na Parku mladeži Bijeli su pobijedili 1:0, dok je u dvoboju odigranom na Poljudu sredinom listopada Hajduk slavio rezultatom 2:1.

Određene su i službene osobe za nedjeljni ogled. Pravdu u srazu Splita i Hajduka dijelit će Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline, pomoćnici su mu Vedran Đurak iz Stupna te Davor Kožarec iz Domaslovca, dok je četvrti sudac Goran Gabrilo iz Splita. Pajač je ove sezone jednom sudio Bijelima i to u dvoboju protiv Istre 1961 odigranom na Aldo Drosini. Delegat susreta je Lino Voša iz Vodnjana, a kontrolor suđenja Dragutin Poljak iz Zagreba.

14/2/2017 - 14:55 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr