Mobile menu
Određeni suci za derbi Hajduk - Dinamo

Određeni suci za derbi Hajduk - Dinamo

 
19/7/2016 - 17:02 sati
Prva momčad

Određeni su suci za 2. kolo MAXtv Prve lige, prema kojemu bi za nedjeljnu utakmicu HNK Hajduk - GNK Dinamo na Poljudu pravdu trebala dijeliti sljedeća četvorka: Mario Zebec (Cestica) kao glavni sudac, pomoćnici Miro Grgić (Osijek) i Borut Križarić (Čakovec) te četvrti Igor Križarić (Čakovec).

Uz službenu obavijest koju potpisuje i povjerenik za natjecanje Josip Brezni stoji i kako je “moguća ODGODA za 10.08.2016.”. Svaku sljedeću službenu obavijest iz Udruge prvoligaša, a koja se odnosi na (ne)odigravanje utakmice HNK Hajduk - GNK Dinamo, javnosti ćemo objaviti odmah nakon što nam bude dostavljena. 

Za sada, dakle, službeno se vodi da će HNK Hajduk i GNK Dinamo igrati u nedjelju od 19 sati na Poljudu te da je odgoda moguća. Točan rok za novu (konačnu) informaciju nije naveden. Ulaznice za derbi su u prodaji. Vrijedit će i za novi termin (10.08.) ako se u nedjelju utakmica ipak ne bude igrala. Oni koji su već kupili ulaznicu, a ne budu mogli na derbi u novom terminu (ako do odgode doista i dođe), moći će ulaznicu vratiti i dobit će plaćeni iznos.

19/7/2016 - 17:02 sati
Prva momčad