Mobile menu
Odrađuju se završne pripreme za sudar s Lokomotivom

Odrađuju se završne pripreme za sudar s Lokomotivom

 
15/3/2017 - 15:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Lokomotiva - Hajduk 0:0 (Zagreb, 17/03/2017)"
Završne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s LokomotivomZavršne pripreme za dvoboj s Lokomotivom
Završne pripreme za dvoboj s Lokomotivom

Dva su dana ostala do utakmice u Kranjčevićevoj ulici, a hajdukovci odrađuju pripreme za dvoboj s Lokomotivom, protivnikom kojeg su Bijeli svladali već dva puta ove sezone. U prvom dvoboju u Kranjčevićevoj Hajduk je slavio golovima Ante Ercega te autogolom Frana Karačića, dok je u drugom susretu na Poljudu hajdukovcima sva tri boda donio Hamza Barry, strijelac jedinog pogotka za Hajduk u posljednjem ogledu protiv Rijeke. 

U pripremi ovog susreta trener Joan Carrillo na raspolaganju neće imati Zvonimira Kožulja i Marka Bencuna koji i dalje rade po posebnom programu te Josipa Juranovića koji je nakon operacije u procesu rehabilitacije, a o čijem se uspješnom povratku na travnjak brinu klupski liječnici i fizioterapeuti. 

Za danas je trener Carrillo zajedno sa svojim suradnicima predvidio jedan trening. Radilo se jutros na pomoćnom travnjaku, idući je na rasporedu sutra u prvom dijelu dana, nakon čega će se krenuti prema Zagrebu. Radilo se danas najviše na taktičkim elementima, a kako je sve to izgledalo pogledajte u fotogaleriji.

15/3/2017 - 15:50 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr