Mobile menu
Počela prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Brøndby

Počela prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk - Brøndby

 
31/7/2017 - 16:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Brondby 2:0 (Split, 3/8/2017)"

Danas u 17 sati započela je prodaja ulaznica za uzvratnu utakmicu 3. pretkola Europske lige Hajduk - Brøndby koja će se 3. kolovoza u 20:30 sati igrati na Poljudu.

Online kupovina ulaznica - PRINT AT HOME (ekskluzivno za članove)

Online kupovina ulaznica moguća je samo za članove Hajduka s plaćenom članarinom u 2017. godini. Kupovina online ulaznica omogućena je za istočnu i zapadnu tribinu. Svaki član može kupiti samo jednu online ulaznicu.

Za kupovinu ulaznice potreban vam je jednokratni jedinstveni kod koji se može dobiti na članskom sučelju.

Ako do sada niste bili član ili trebate obnoviti članarinu, možete to također obaviti preko članskog sučelja i nakon toga dobiti potrebni kod.

S kodom kojeg ste dobili obaviti kupnju na platformi Ticketshopa.

Za ulazak na stadion ulaznicu je potrebno isprintati. Bez predočenja isprintane ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion!

Cijena online ulaznice će biti uvećana za 5 % u skladu s uvjetima distributera ulaznica.

Online ulaznicu će se moći kupiti do četvrtka u 17 sati!


PRODAJA PO PRODAJNIM MJESTIMA:

OD DANAS (ponedjeljak 31. srpnja):

- Kućice oko stadiona danas će raditi od 17:00 do 00:00 sati. U utorak i srijedu otvorene će biti od 08:00 sati do 20:00 sati, a u četvrtak, na dan utakmice će biti omogućena prodaja ulaznica sve do 21:30 sati (do početka drugog poluvremena).

- Odjel za članstvo danas će raditi prema posebnom režimu rada (do 00:00 sati) i bit će na usluzi za prodaju ulaznica isključivo članovima te za prodaju pretplata. Ostale dane do početka utakmice Odjel za članstvo radi prema uobičajenom radnom vremenu od 08:00 sati do 20:00 sati u kojem će biti omogućena prodaja ulaznica isključivo članovima. U Odjelu za članstvu mogu se kupiti godišnje ulaznice s kojom se može ući na utakmicu Hajduk - Brøndby.

OD SUTRA (utorak 1. kolovoza):

- Cro Fan shop (Marmontova ulica, City Center one) - prema uobičajenom radnom vremenu

Nova prodajna mjesta diljem Hrvatske:

Ekskluzivno, zbog iznimno kratkog razdoblja prodaje, HNK Hajduk je u suradnji s ovlaštenim distributerom ulaznica omogućio dodatna prodajna mjesta za distribuciju ulaznica za navedenu utakmicu. Popis prodajnih mjesta možete pronaći OVDJE. Na tim se mjestima prodaju ulaznice za Zapad, Istok i Sjever.

CIJENE ULAZNICA:
Hajduk - Brøndby
Poljud, 3. kolovoza 2016 u 20:30 sati

Tribina Zapad: 150,00 kn
Tribina Istok: 130,00 kn
Tribina Sjever: 90,00 kn
Loža B: 400,00 kn

Važne napomene:

- Godišnje ulaznice VRIJEDE za ovu utakmicu i s njima se ulazi na stadion.

- Prošlosezonskim pretplatnicima, koji još nisu kupili svoje godišnje ulaznice za sezonu 2017/18, mjesta će biti čuvana do srijede u 20:00 sati.

- Novi pretplatnici mogu kupiti pretplatu u Odjelu za članstvo sve do rasprodaje ulaznica za određeni sektor za koji kupuju pretplatu.

- Bit će zatvoren jugoistočni sektor, a pretplatnici koji imaju mjesto na sektoru U moći će zamjensku ulaznicu preuzeti na Poljudu. Trebaju se javiti na glavnom ulazu u poljudski stadion do četvrtka u 12 sati.

31/7/2017 - 16:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr