Mobile menu
Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Rijeka

Obavijest navijačima za utakmicu Hajduk - Rijeka

 
17/9/2017 - 09:08 sati
Klub
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 0:2 (Split, 17/9/2017)"

Za susret 9. kola HT Prve lige koja će se odigrati na stadionu Poljud između Hajduka i Rijeke u nedjelju 17. rujna u 17 sati primjenjuju se pravila organizacije utakmice visokog rizika, koje uključuju dodatne mjere osiguranja na stadionu i izvan njega.

Pozivaju se gledatelji da ranije dođu na stadion, kako bi se izbjegle velike gužve prilikom ulaska na stadion (preporuka MUP-a 2 sata prije utakmice)

- Vrijedi pravilo jedan gledatelj, jedna ulaznica.
- Ulaznicu moraju imati i djeca. Za djecu bez ulaznice neće biti omogućen ulazak na stadion bez važeće ulaznice. Klub je omogućio kupnju dječjih ulaznica po simboličnoj cijeni od 10 kn (JUG, ISTOK, ZAPAD)
- Bit će omogućen pristup na sve ulaze koji pripadaju sektoru ulaznice (ZAPAD, ISTOK, SJEVER, JUG) uz obvezu sjedenja na numeriranoj sjedalici naznačenoj na ulaznici (red, sjedalo)
- Za gledatelje s “PRINT AT HOME“ ULAZNICAMA je omogućen ulazak na svim ulazima koji pripadaju sektoru ulaznice.
- Posebno apeliramo na gledatelje da na stadion ne unose i da se suzdrže od upotrebe pirotehničkih sredstava, kao i transparenata i poruka uvredljivog sadržaja.
- Zabranjeno je i unošenje tvrdih predmeta (upaljači, boce, kozmetika i sl.) kojim se može ugroziti sigurnost osoba na stadionu.
- HNK Hajduk je osigurao ulaz za osobe s invaliditetom na južnom platou ispod semafora. U pratnji istih može biti samo jedna osoba.
- Prilaz stadionu automobilima biti će dopušten samo vozilima s posebnim propusnicama.

Napomena: Gledatelji koji eventualno budu imali problema s ulaskom na stadion moći će se obratiti na naš HELP DESK koji će se nalaziti u kućici nasuprot istočne tribine. Dežurni operateri bit će na usluzi najmanje 2 sata prije utakmice kako bi se u najkraćem roku detektirali problemi ili zapreke ulaska/neočitavanja servisnih kodova i drugih sličnih slučajeva.

Molimo sve navijače da se ponašaju korektno i sukladno preporukama osiguranja i policije, kako bi utakmica protekla u pozitivnoj atmosferi.

POSEBNA OBAVIJEST– DJEČJE ULAZNICE

Klub je za naše najmlađe navijače osigurao mogućnost kupnje dječje ulaznice po simboličnoj cijeni kako bi zadovoljio organizacijske i sigurnosne zahtjeve, a kako bi našim najmlađim navijačima omogućili doživljaj nogometa, utakmica HNK Hajduka na Poljudu.
- Za gledatelje koji na utakmicu dolaze s djecom prema pravilima organizacije utakmice ulaznicu moraju imati i djeca
- Za djecu do navršenih 15 godina života omogućena je kupnja ulaznica (u pratnji roditelja/skrbnika) za tribinu JUG, ISTOK, ZAPAD po cijeni od 10 kuna
- Cijena ulaznice je fiksna i odnosi se na kupnju u pretprodaji i na dan utakmice
- Dječje ulaznice bit će posebno označene kako bi se izbjegle zloupotrebe istih

Za sve gledatelje s kupljenom ulaznicom za tribinu JUG (ulaz U) i dječjih ulaznica za istu tribinu, HNK Hajduk je za nedjeljnu utakmicu pripremio brojna iznenađenja u vidu zanimljivih nogometnih igara, poklona, face paintinga uključujući i prezentaciju nove službene maskote Kluba.

Pozivamo sve roditelje, djecu, škole, vrtiće na ULAZ U stadiona Poljud, zabavite se s našom novom maskotom, uživajte u zabavi koju smo pripremili za najmlađe, navijajte zajedno s nama i uživajte u nogometu.

17/9/2017 - 09:08 sati
Klub
Foto: Miro Gabela, Robert Matić / hajduk.hr