Mobile menu
Novo priopćenje pretplatnika Hajduka

Novo priopćenje pretplatnika Hajduka

 
28/11/2014 - 18:38 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Poštovani,

nonšalancija i ignoriranje HNS-a odnosno nedostatak bilo kakve želje i namjere za konstruktivnom komunikacijom sa navijačima (pretplatnicima i članovima) HNK Hajduk Split, koji su od tog istog saveza spriječeni u konzumaciji svojih pretplatničkih prava, za nas su dovoljan razlog da se ovim priopćenjem obratimo javnosti kako bismo pozvali sve navijače Hajduka ali i ljubitelje nogometa i sporta uopće, da daju podršku svim akcijama našeg Kluba i nas navijača.

Slijedom toga bismo htjeli pozvati sve vas, koji ste u mogućnosti, da dođete na splitsku rivu, sutra u subotu, 29.11. kako bismo svi zajedno poslali vrlo jasnu poruku okupatorima i uzurpatorima hrvatskog nogometa. Poruka koju želimo poslati je ona da je vrijeme da se zaustavi erozija koja, već desetljećima nagriza hrvatski nogomet. Iz cijele ove situacije, naime, razvidno je da HNS ne odustaje od svojih nakaradnih odluka donešenih na temelju dvostrukih kriterija po kojima se prvak HNL-a zna prije početka sezone dok jedino što ostaje za vidjeti jest pitanje koliko prljavo mogu udariti na Hajduka i njegove navijače.

Stoga prozivamo i pozivamo Vladu Republike Hrvatske i sve mjerodavne institucije hrvatske države da dovrše dekriminalizaciju hrvatskog nogometa koju su započeli Hajdukovi navijači ili će biti odgovorni za posljedice ovog neodrživog stanja koje je posljednjim odlukama HNS-a dovedeno na rub eskalacije.

Usprkos iznimno teškom stanju u našoj državi gotovo uništenoj gospodarskom krizom, nezaposlenošću i milijunima drugih problema, Hajduk je nama i našoj djeci i obiteljima vrlo često jedina radost u životima. Stoga ovim putem poručujemo Vladi RH da nemamo namjeru šutke gledati pokušaje zatiranja našeg Kluba već ćemo se boriti za njega ali i za zdravlje hrvatskog nogometa svim zakonski dozvoljenim sredstvima.

Navijači Hajduka, sportski entuzijasti i svi vi koji želite čist, dekriminaliziran i pošten hrvatski sport a posebice nogomet, priključite se našoj borbi!

Hajdučki pozdrav,
Pretplatnici HNK Hajduk Split

28/11/2014 - 18:38 sati
Ostale vijesti
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr