Mobile menu
Novi trener Kopić odradio prvi trening s Bijelima

Novi trener Kopić odradio prvi trening s Bijelima

 
13/11/2017 - 18:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Istra - Hajduk 1:3 (Pula, 19/11/2017)"
Prvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka KopićaPrvi trening pod vodstvom Željka Kopića
Prvi trening pod vodstvom Željka Kopića

Nogometaši Hajduka su poslijepodne odradili prvi trening pod vodstvom novog trenera Željka Kopića. Četrdesetogodišnji hrvatski stručnjak je jutros predstavljen na Poljudu, a popodne se upoznao sa svojom novom momčadi i poveo je na prvi trening na glavnom travnjaku poljudskog stadiona uz asistenciju svojih pomoćnika Zlatka Bašića i Tonija Golema, trenera vratara Tihomira Bulata i kondicijskog trenera Jakova Previšića. Valja napomenuti da je Golem čak 11 godina proveo u Hajduku u prošavši sve mlađe selekcije, dok je Bašić četiri godine igrao u bijelom dresu.

U kadar prve momčadi ponovno je priključen napadač Ahmed Said Said, s reprezentativnog okupljanja stigao je i kapetan Zoran Nižić koji se s Hrvatskom plasirao na Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Zbog reprezentativnih obveza s mladom reprezentacijom Hrvatske izostali su Toma Bašić i Petar Bosančić kao i Ardian Ismajli koji bi u četvrtak trebao odraditi prvi trening pod vodstvom novog trenera Bijelih. Franck Ohandza će se momčadi priključiti sutra. 

Službeni debi na klupi Bijelih Kopić će imati u nedjelju u 19 sati kada u sklopu 16. kola HT Prve lige hajdukovce čeka gostovanje u Puli protiv domaćina Istre 1961.

13/11/2017 - 18:03 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr