Mobile menu
Novi-stari sponzor tvrtka Apfel, čiji su svi zaposlenici članovi Hajduka

Novi-stari sponzor tvrtka Apfel, čiji su svi zaposlenici članovi Hajduka

 
9/2/2016 - 12:59 sati
Klub
Autor: Ivan Galić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajduk - ApfelHajduk - ApfelHajduk - ApfelHajduk - ApfelHajduk - Apfel
Hajduk - Apfel

U utorak je u Bijelom salonu na Poljudu potpisan sponzorski ugovor između HNK Hajduka i tvrtke "Apfel  d.o.o." koja je time postala novi sponzor Hajduka na godinu dana, na koliko je potpisan ugovor.

HNK Hajduk su na konferenciji za medije, tijekom koje je predstavljena ova suradnja i potpisan ugovor, predstavljali predsjednik uprave Marin Brbić i direktor marketinga i prodaje Aljoša Bašić

Tvrtku "Apfel d.o.o." su predstavljali vlasnik i direktor Mijo Pašalić i izvršni direktor Matko Pašalić

Predsjednik Hajduka Marin Brbić je nakon pozdrava okupljenima kazao: 

"Kao što smo jučer najavili, kroz ovaj tjedan imamo niz događanja, predstavljanja novih sponzora i raznih drugih manifestacija, a danas je na redu moj dugogodišnji prijatelj Mijo Pašalić i tvrtka "Apfel" iz Makarske. Ja sam ovdje i emotivno vezan, tvrtka "Apfel" dolazi odakle i ja, iz Makarske rivijere."

Mijo Pašalić je kazao: 

"Hajduk, to je nešto posebno i drukčije, pa smo zaključili da ove godine i na ovaj način isprezentiramo našu suradnju.“

Naglasio je da "Apfel" već odavno podržava Hajduk:

"Za vrijeme devet predsjednika i direktora Hajduka prije bili smo u sradnji s Hajdukom, što mi je posebno drago imamo taj kontinuitet, možemo i želimo pomoći. Potrudit ćemo se da ovo potraje još puno godina. Bavimo se već 20 godina opremanjem ugostiteljskih objekata, kafića, restorana, hotela i distribucijom pića, hrane i potrošnih materijala i u samom smo hrvatskom vrhu. Nadam se da će se ova ljubav prema Hajduku nastaviti još puno godina. "

Aljoša Bašić je izrazio zadovoljstvo uspješnom suradnjom i kazao: 

"Hvala na svemu, nadam se da ćemo ovu sportsku suradnju realizirati i kroz neki co-branding."

Za kraj, Mijo Pašalić nam je, poželjevši osvajanje titule i kupa, kazao i da su sva 103 djelatnika "Apfela" članovi Hajduka i na to su posebno ponosni! 

Predsjednik Hajduka Marin Brbić je po potpisivanju ugovora direktoru Apfela Miji Pašaliću uručio Hajdukov dres s brojem 9. 

Također, Mijo Pašalić je Marinu Brbiću uručio Hajdukov dres koji je bio aktualan kad je Hajduk 2013. godine osvojio kup i taj dres na sebi ima "Apfelov " logo.

"Mi navijači smo željni trofeja, a ovaj dres naka Marina podsjeti da je vrijeme da Hajduk opet osvoji trofej, a tvrtka Apfel će kao i dosad uvijek biti uz Hajduka", kazao je Mijo Pašalić


9/2/2016 - 12:59 sati
Klub
Autor: Ivan Galić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr