Mobile menu
Nova lakrdija: Juniorima Splita i Hajduka zabranili utakmicu na Kantridi!

Nova lakrdija: Juniorima Splita i Hajduka zabranili utakmicu na Kantridi!

 
13/5/2014 - 15:30 sati
Akademija
Foto: Renato Pezzi / hajduk.hr

Nova lakrdija! Nogometašima RNK Split i Hajduka nije bilo dozvoljeno danas odigrati finale Kupa na glavnom travnjaku Kantride! Premda propozicije tako nalažu, utakmica Bijelih i Crvenih nije odigrana u uvertiri seniorskog finala Hrvatskog kupa! 

Danima se već iz Rijeke prema Parku mladeži i Poljudu šalju poruke kako se unatoč jasnim propozicijama neće dozvoliti juniorima ovih splitskih klubova istrčati na glavni travnjak Kantride. Pa ih se najprije selilo u Kostrenu, dok su istovremeno RNK Split i Hajduk usuglašeno upozoravali kako se finale treba odigrati, kako to propozicije nalažu - isključivo na istom travnjaku kao i seniorsko. Danima je trajala prepiska, zajednički su RNK Split i Hajduk ponudili alternative na Poljudu, Parku mladeži i u Dugopolju, što je odmah bilo odbijeno.

Obje splitske momčadi došle su jučer u Rijeku, jutros im je bilo najprije rečeno kako na Kantridu neće moći istrčati, da bi na sastanku obaju klubova i domaćina (u 14 sati), te HNS-a, donesena odluka kako će dvoboj, prema propozicijama, ipak početi u 15:10 sati. Složili su se s tim i HNS i suci.

No, nakon što su se obje momčadi zagrijale, nakon što je podijeljen i službeni zapisnik, a neposredno pred početak utakmice, službene osobe su predstavnicima RNK Split i Hajduk rekli kako “vlasnik stadiona ne dozvoljava odigravanje ove utakmice”. Obje momčadi su u istom trenutku napustile Rijeku i krenule natrag busevima prema Splitu. 


13/5/2014 - 15:30 sati
Akademija
Foto: Renato Pezzi / hajduk.hr