Mobile menu
Norvežani stižu čarterom, spavaju u hotelu Park, a treniraju na Poljudu od 20 sati

Norvežani stižu čarterom, spavaju u hotelu Park, a treniraju na Poljudu od 20 sati

 
28/7/2015 - 21:27 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: godset.no

Hajdukov protivnik u 3,. pretkolu Europske lige, norveški klub Strømsgodset iz grad Drammena stiže u Split u srijedu oko 13 sati. 

Norvežani stižu čarter letom, a bit će smješteni u hotel Park na Bačvicama. Trenirat će na glavnom igralištu na Poljudu u srijedu navečer od 20 sati. 

Trener Strømsgodseta Björn Petter Ingebretsen odredio je 18-toricu igrača koji stižu u Split. To su sljedeći igrači: 

Espen Bugge Pettersen, Borger Thomas, Mounir Hamoud, Lars Vilsvik, Florent Hanin, Kim André Madsen, Marius Høibråten, Gustav Valsvik, Mohammed Abu, Nana Boateng, Martin Rønning Ovenstad, Petter Vaagan Moen, Bassel Jradi, Iver Fossum, Flamur Kastrati, Gustav Mendonca Wikheim, Thomas Sørum, Thomas Lehne Olsen.

Utakmicu s Poljuda Hajduk - Strømsgodset u izravnom prijenosu može se gledati na Drugom program Hrvatske televizije, a zasad nijedna od televizija iz Norveške nije pokazala interes za televizijskim prijenosom. 

Norvežani znaju sve o Hajduku i Torcidi pa i to da ih na Poljudu čeka pakleni ambijent. Pripremaju se na to da ih u Splitu čeka velika vrućina, a na Poljudu najmanje 25.000 navijača koji će stvoriti uzavrelu atmosferu.

28/7/2015 - 21:27 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: godset.no