Mobile menu
Nikola Vlašić stoti put u Hajdukovom dresu!

Nikola Vlašić stoti put u Hajdukovom dresu!

 
8/4/2017 - 15:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 1:1 (Poljud, 08/04/2017)"

Stoti službeni nastup u bijelom dresu upisao je Nikola Vlašić u prvenstvenom dvoboju sa Slaven Belupom. Nikola je s 19 godina i 186 dana kao najmlađi igrač u povijesti Kluba stigao do stotog nastupa u natjecateljskim utakmicama, a na današnjoj utakmici ponio je i kapetansku traku.

Prema Niksijevoj želji Klub će mu prigodni dres uručiti na prvoj sljedećoj domaćoj utakmici s publikom, protiv RNK Splita u srijedu 26. travnja u 20 sati.

Nakon utakmice Vlašić je izrazio zadovoljstvo zbog svog jubileja, ali je bio nesretan zbog remija te je istaknuo kako Hajduk nikada ne može biti zadovoljan bodom na Poljudu.

- Cijeli tjedan smo se pripremali za ovu utakmicu i stalno smo naglašavali kako će biti teško. U prvom poluvremenu njihovi vezni igrači stvarali su nam dosta problema, jer se nismo dobro postavljali. U nastavku smo to popravili i nakon vodstva smo nastojali držati utakmicu pod kontrolom. No dogodio se pad koncentracije i jedanaesterac koji je vratio stvari na početak. Nema druge moramo se okrenuti budućnosti i što prije uhvatiti kontinuitet pobjeda. 


8/4/2017 - 15:01 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr