Mobile menu
Ne propustite: Posjetite Poljud u sklopu Noći muzeja!

Ne propustite: Posjetite Poljud u sklopu Noći muzeja!

 
18/1/2018 - 10:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk se ove godine uključio u tradicionalnu manifestaciju „Noć muzeja“ koja će se 26. siječnja održavati diljem hrvatskih muzeja i drugih baštinskih institucija.

Naime, osim gradskih muzeja, Splićani i svi zainteresirani moći će besplatno obići Poljud i tamo uživati u raznovrsnom programu. Kako? Tema ovogodišnjeg izdanja je „Muzeji i sport – Brže, više, jače“, a stadion i klupske prostorije prava su riznica i svjedoci velike povijesti Hajduka i kao takvi savršeno se uklapaju u koncept manifestacije.

Kao jedini nogometni klub u Hrvatskoj, Hajduk se uključio u "Noć muzeja" u suradnji sa splitskom podružnicom Hrvatske matice iseljenika te se Hajdukova noć muzeja održava pod naslovom: „Znači nan on puno više nego ča u foje piše“. Ujedno je to i ime videa autorice Branke Bezić Filipović, s naglaskom na suradnju Hajduka i hrvatskih iseljenika, a čija će se projekcija održati u kino sali kluba u večeri Noći muzeja.

Osim toga, posjetitelje će na Poljudu dočekati raznovrsan i zanimljiv program, među kojim i projekcije filmova, glazbeni dio, brojna izlaganja..., a imat će priliku razgledati trofejne salone, od 18 do 01 sat.

Program će se odvijati u kino dvorani HNK Hajduk, na stadionu Poljud s početkom u 20 sati.

18/1/2018 - 10:15 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr