Mobile menu
Nazdravimo Hajdukovim čašama u čast pobjeda Bijelih!

Nazdravimo Hajdukovim čašama u čast pobjeda Bijelih!

 
2/8/2016 - 12:19 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
APFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner HajdukaAPFEL - novi CO-branding partner Hajduka
APFEL - novi CO-branding partner Hajduka

U Bijelom salonu poljudskog stadiona danas je predstavljen 33. po redu co-branding poslovni partner HNK Hajduk, tvrtka Apfel.

Hajdukove čaše predstavili su direktor marketinga i prodaje HNK Hajduk Aljoša Bašić te vlasnik tvrtke Apfel Mijo Pašalić. Apfel već dugi niz godina surađuje s Hajdukom i veliki je prijatelj Kluba. U veljači ove godine između Hajduka i Apfela potpisan je sponzorski ugovor na godinu dana, a danas je predstavljen nastavak suradnje.

- Riječ je o šest novih proizvoda, različitim staklenim čašama. To je ujedno i uslišenje želja naših navijača jer smo često imali upite zašto nemamo Hajdukove čaše s laserski ugraviranim grbom. Zahvaljujući Apfelu, danas smo to dobili. Vjerujemo da ćemo kroz ove proizvode Hajduku osigurati značajne prihode - kazao je u uvodu Aljoša Bašić.

- Dvadeset godina se bavimo prodajom čaša, jako dugo. Odavno je na umu bila ovakva ideja. U suradnji s Rastalom iz Njemačke, tvrtkom koja pripada u sam vrh europske proizvodnje, proizveli smo Hajdukove čaše. svi veliki vinari koriste te čaše. Moram priznati, puno je veća odgovornost da prođe nešto na tržištu kada radite sa Hajdukom, ali Bašić je bio uporan, ispalo je izvrsno, tisak loga Hajduka je laserskom tehnikom napravljen i to u boji. Staklo je otporno na sva moguća oštećenja - rekao je Mijo Pašalić.

U asortimanu su dvije krigle za pivo (0,3 l i 0,5 l), čaše za bijelo i crno vino, čaša za rakiju (bićerin) i čaša za sok, a Hajduku pripada 15 posto naknade od maloprodajne cijene.

Čaše se već danas mogu kupiti u Fan shopu na Poljudu te putem web shopa, ali samo za područje Hrvatske.

Opširnije u videoprilogu.

2/8/2016 - 12:19 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr