Mobile menu
Navijači pjesmom i pljeskom pozdravili - Hajdukovu budućnost!

Navijači pjesmom i pljeskom pozdravili - Hajdukovu budućnost!

 
20/5/2017 - 22:05 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Inter (Z) 6:0 (Split, 20/5/2017)"
Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!
Navijači pozdravili - Hajdukovu budućnost!

Gromoglasnim pljeskom i pjesmom gledatelji su na Poljudu pozdravili pionire, kadete, i juniore Hajduka koji su jučer u Ludbregu sudjelovali na završnici Kupa za mlađe uzraste i sa sobom ponijeli dva vrijedna trofeja.

Sa sjevera se povela pjesma ''Zbog jedne ljubavi...'', a svi igrači i stručni stožer zapjevali su zajedno s navijačima i pobjedničkim peharima u ruci. Izvrsna je to bila uvertira pred dvoboj Hajduka i Intera. 

U poluvremenu susreta gledatelji su ovacijama pozdravili i drugu momčad Bijelih koja je tri kola prije kraja matematički osigurali naslov prvaka na trećeligaškom jugu…

Iskrene čestitke svima!

20/5/2017 - 22:05 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr