Mobile menu
Navijači Hajduka iz Vodica posjetili Poljud

Navijači Hajduka iz Vodica posjetili Poljud

 
30/1/2016 - 16:52 sati
Ostale vijesti
Autor: Frano Grgurević
Foto: Šime Strikoman

Članovi Udruge umirovljenika Vodica, grada nadaleko poznatog po velikom broju strastvenih navijača Hajduka, danas su posjetili naš klub i stadion Poljud. 

Umirovljenici su se s oduševljenjem upoznali s poviješću našeg kluba, te su razgledali trofejne dvorane, VIP ložu i sam travnjak, što je ostalo zabilježeno na fotografijama i video snimkama vodičkog akademskog snimatelja Šime Strikomana

Samom posjetu klubu prethodila je akcija učlanjivanja u Hajduk, organizirana u Vodicama.  Posjetu su se pridružili i Vodičani koji žive u Splitu, te pripadnici Torcide Vodice koji studiraju u Splitu. 

Tijekom obilaska susreli su se s bivšim igračima Hajduka Ivom i Zvonkom Begom, te u razgovoru s njima evocirali uspomene na bogatu klupsku povijest. 

Po završetku zajedničkog fotografiranja, predstavnik Torcide Vodice Matija Karlo Valinčić  uručio je Ivi Begi poklon, pjesmu 'Pitura bila' vodičkog pjesnika i velikog navijača Hajduka Anđelka Španje - Peke.

Ovom jedinstvenom događaju kako za članove Udruge umirovljenika Vodice, tako i za naš klub prisustvovalo je preko stotinu sudionika. 


30/1/2016 - 16:52 sati
Ostale vijesti
Autor: Frano Grgurević
Foto: Šime Strikoman