Mobile menu
Nastavlja se proljetni dio prvenstva: Hajduk od 15 sati gostuje u Vinkovcima

Nastavlja se proljetni dio prvenstva: Hajduk od 15 sati gostuje u Vinkovcima

 
11/2/2018 - 08:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Cibalia - Hajduk 0:5 (Vinkovci, 11/2/2018)"

Nešto malo manje od dva mjeseca prošlo je od posljednje službene utakmice Bijelih i poljudske pobjede nad Interom (5:0). Nastavak natjecanja u HT Prvoj ligi igrači Željka Kopića otvorit će na gostovanju u Vinkovcima protiv domaćina Cibalije. Susret 21. prvenstvenog kola igra se danas s početkom u 15 sati. 

Pripremni period je uspješno završen, sada slijedi natjecateljski dio u kojem će, vjerujemo, hajdukovci implementirati i prezentirati sve ono dobro što su radili u prethodnih mjesec dana. 

- Jako vjerujem u ovaj Hajduk, uvjeren sam da ćemo gledati Hajduk koji napada i dominira s jasnom idejom u svim fazama igre - govorio je na konferenciji za medije uoči utakmice trener Kopić.

Motivacije ne nedostaje ni kod igrača koji s nestrpljenjem službenu premijeru u 2018. godini i nastavak pobjedničkog niza započetog u posljednjem dijelu jesenskog dijela sezone. 

- Kvalitetno smo odradili ovo pripremno razdoblje. To smo pokazali kroz niz treninga i prijateljskih utakmica, a nadam se da ćemo u jednakom ritmu nastaviti i u proljetnom dijelu sezone. Sigurno da smo dosta napredovali, imali smo dosta vremena za posložiti igru i sve ono što trener od nas traži. U pozitivnom smo raspoloženju i uvjereni smo da će se pokazati koliko dobro smo radili u prethodnih mjesec dana. Očekuje nas zahtjevno gostovanje u Vinkovcima, ali vjerujem u našu igru i osvajanje nova tri boda - poručio je vezni igrač Hajduka Josip Radošević. 

Dvoboj u Vinkovcima protiv domaćina zbog ozljeda će preskočiti Fran Tudor i Steliano Filip te Adam Gyurcso koji neće biti u kadru za utakmicu zbog povišene temperature koju je dobio neposredno uoči polaska na put, dok su Hysen Memolla, Marko Futacs i Gustavo Carbonieri u procesu rehabilitacije.

Pravdu u današnjem dvoboju dijelit će Mario Zebec iz Cestice kojemu će asistirati Borut Križarić iz Čakovca i Nikola Kečkiš iz Virovitice. Četvrti sudac je Ivan Župan iz Bjelovara, delegat susreta je Ivan Smokrović iz Rijeke, dok je kontrolor suđenja Dragutin Poljak iz Zagreba. 

11/2/2018 - 08:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr