Mobile menu
Nakon više od dva mjeseca ponovno kući: Svi na Poljud, danas igra Hajduk!

Nakon više od dva mjeseca ponovno kući: Svi na Poljud, danas igra Hajduk!

 
24/2/2018 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 0:1 (Split, 24/2/2018)"

Više od dva mjeseca prošlo je od posljednje službene utakmice Bijelih na poljudskom stadionu. Nogometaši Hajduka danas od 17 sati dočekuju momčad Slaven Belupa u okviru 23. kola HT Prve lige u premijernom službenom nastupu na Poljudu u 2018. godini.

Posljednji prvenstveni dvoboj na svom travnjaku Bijeli su odigrali u zadnjem kolu jesenskog dijela sezone u kojem su svladali Inter-Zaprešić (5:0) i na sjajan način okrunili izvrsnu formu započetu još od sredine studenog, a nastavljenu u proljetnom dijelu sezone s dvije upisane pobjede na dva gostovanja (Cibalia 5:0, Dinamo 1:0). Četiri posljednja susreta Hajduk nije primio zgoditak (gol-razlika 13:0).

Momčad sjajno igra pod vodstvom Željka Kopića - u zadnjih osam utakmica Bijeli su sedam puta slavili, a tek jednom remizirali. Od toga valja istaknuti podatak da su šest  od osam posljednjih ogleda hajdukovci odigrali na gostujućim travnjacima gdje su ostvarili maksimalan učinak i tako izjednačili rekord iz 1992. godine kada je također upisano šest uzastopnih gostujućih slavlja. 

No, Hajdukov trener želi ići utakmicu po utakmicu, maksimalna pozornost posvećena je današnjem protivniku. Ozračje u svlačionici je izuzetno pozitivno, a vjerujemo da će se serija fantastičnih rezultata nastaviti i nakon današnjih 90 minuta. Prvi put bi se na Poljudu mogli predstaviti povratnik Mijo Caktaš, Adam Gyurcso, Steliano Filip i najnovije pojačanje Bijelih Mario Tičinović... 

U prvom službenom domaćem ogledu zbog crvenog kartona u derbiju neće biti Borje Lopeza, Huga Almeide koji vuče ozljedu lista još od dvoboja u Vinkovcima, Frana Tudora koji bi se ubrzo trebao priključiti u normalan proces rada s momčadi te Marka Futacsa, Gustava Carbonierija i Hysena Memolle.

Ulaznice za susret su u prodaji, a sve o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJE. U tijeku je i prodaja polusezonskih pretplata za sezonu 2017/2018 za Hajdukove utakmice na Poljudu. Do kraja sezone Bijeli će na poljudskom travnjaku odigrati ukupno osam prvenstvenih dvoboja. 

Ogled s ''farmaceutima'' sudit će Ivan Vučković iz Zagreba, a pomagat će mu sugrađanin Ivica Modrić te Vedran Đurak iz Stupnog. Četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba, odakle dolazi delegat Zlatko Stanković, dok je kontrolor suđenja Šime Vukić iz Rijeke.

Svi na Poljud! Podržimo Bijele u prvom službenom domaćem ogledu u 2018. godini!

24/2/2018 - 08:50 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr