Mobile menu
Nakon šest godina ponovno kući: Tić odradio prvi trening sa suigračima!

Nakon šest godina ponovno kući: Tić odradio prvi trening sa suigračima!

 
17/2/2018 - 17:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Dinamo (Z) - Hajduk 0:1 (Zagreb, 18/2/2018)"
Prvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija TičinovićaPrvi trening Marija Tičinovića
Prvi trening Marija Tičinovića

Prvi trening sa novim suigračima odradio je Mario Tičinović, najnovije pojačanje Bijelih, koji se nakon šest godina vratio na svoj Poljud, mjesto na kojem je ponikao. Upoznao se sa stručnim stožerom i momčadi, nije skrivao zadovoljstvo i sreću kada je ponovno vidio poznata lica s kojima je dijelio svlačionicu u prošlosti.

Odmah se dvadesetšestogodišnji desni bek stavio na raspolaganje treneru Željku Kopiću koji je sa svojim igračima na pomoćnom travnjaku poljudskog stadiona odradio posljednji trening uoči polaska u Zagreb gdje ih u nedjelju od 15 sati očekuje najveći derbi hrvatskog sporta. 

Tičinović svoj prvi nastup očekuje u prvom idućem domaćem prvenstvenom dvoboju u kojem hajdukovci na Poljudu dočekuju momčad Slaven Belupa. 

17/2/2018 - 17:12 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr