Mobile menu
Na Poljudu počeo Kamp za vratare HNK Hajduk

Na Poljudu počeo Kamp za vratare HNK Hajduk

 
26/6/2017 - 19:02 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Kamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na PoljuduKamp vratara na Poljudu
Kamp vratara na Poljudu

Na Poljudu je u ponedjeljak započeo petodnevni Kamp za vratare HNK Hajduk, u kojem pod vodstvom trenera iz Omladinske škole vježba oko 50 mladih nogometaša od 7 do 14 godina, a među njima je i jedna djevojčica - Antonela Torlak.  Već prvog dana mladi vratari upijali su savjete svojih trenera Vedrana i Zlatka Runje, Stjepana Radovančića, Josipa Latinčića i Ivice Roguljića.

Kamp je počeo prozivkom, zaduživanjem opreme i popodnevnim treningom. Polaznici su prema uzrastu podijeljeni u dvije grupe, a od utorka se ulazi u ritam od dva treninga dnevno. Uz to za polaznike će biti organizirana i zanimljiva predavanja stručnjaka o zdravoj prehrani i sportskim navikama, psihološkoj pripremi kao i bogatoj Hajdukovoj povijesti.

Svi polaznici sudjelovat će u obilasku stadiona Poljud i njegovih bogatih trofejnih dvorana. Organizirat će se i kviz na temu 'Zdrav život sportaša', a na rastanku će  30. lipnja biti organiziran prigodan turnir za polaznike kampa, kao i dodjela diploma. 

26/6/2017 - 19:02 sati
Akademija
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr