Mobile menu
Mlađi hajdukovci osvojili Makarska Cup (2007.) i Sport Talent Karting Kup u Mostaru (2008.)

Mlađi hajdukovci osvojili Makarska Cup (2007.) i Sport Talent Karting Kup u Mostaru (2008.)

 
2/5/2016 - 00:00 sati
Akademija
Autor: Frano Grgurević
Foto: hajduk.hr

Mlađi početnici Hajduka rođeni 2007. pobjednici su Makarska Cupa 2016. 

Momčad trenera Vinka Bege osvojila je prvo mjesto u skupini C gdje su ostvarili maksimalan učinak i tri pobjede nad Bambinosima, Borcem i Talentom. 

U četvrtfinalu je Hajduk bio bolji od Osijeka (3:0), a u polufinalu je pobijeđen Adriatic s 5:1. U finalnom susretu Hajduk je bio još uvjerljiviji te pobijedio KF Lushta s 8:0.

Mlađi pioniri rođeni 2004. na istom turniru su također ostvarili stopostotni učinak u skupini s HAŠK - om, ŠN Romari i KF Lušta, ali su potom u četvrtfinalu eliminirani od SK Slavije nakon izvođenja jedanaesteraca.

Igrači rođeni 2008. pod vodstvom Ante Šećera pobjednici su međunarodnog nogometnog turnira Sport Talent Karting Kup. Mladi hajdukovci u finalu su pobijedili domaćina Sport Talent rezultatom 6:5.

Dvojici igrača Hajduka pripala su i pojedinačna priznanja - najbolji vratar turnira je Roko Mašković, a najušpjesniji strijelac Roko Jenjić. Pobjednički pehar momčadi Ante Šećera uručio je Blaž Slišković, legenda Hajduka iz osamdesetih godina.  

Početnici rođeni 2005. godine ovog vikenda u Omišu i Dugom Ratu su nastupili na međunarodnom turniru za mlađe kategorije - Dalmatinko Cupu. 

Igrači trenera Vedrana Kukoča došli su do polufinala, u kojem su eliminirani od Željezničara s 1:0, pogotkom na samom isteku susreta. 

U susretu za treće mjesto, Hajduk je bio bolji od Škabrnje i pobijedio s 1:0, jedini strijelac bio je Dino Kegalj.

2/5/2016 - 00:00 sati
Akademija
Autor: Frano Grgurević
Foto: hajduk.hr