Mobile menu

H. dragovoljac

H. dragovoljac

1:0

Hajduk II

Hajduk II

Natjecanje: 18. kolo
Mjesto: Siget
Datum: 25/11/2017
Minimalni poraz Hajduka II kod Hrvatskog Dragovoljca

Minimalni poraz Hajduka II kod Hrvatskog Dragovoljca

 
25/11/2017 - 14:55 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - HAJDUK II 1:0 (1:0)
Druga HNL, 18. kolo
Zagreb, Š.N.C. Stjepan Spajić 
Gledatelja: 100
Sudac: Dario Kulušić (Šibenik) 
Strijelci: 1:0 Majstorović (9)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Šolčić, Grković, Choi, Čavić (od 55.Sunagić), Puljić, Majstorović, Filipović (od 80. Jajčinović), Eller, Čavar, Burić, Bukvić 
HAJDUK II: Grbić, Bašić, Gruica, Batarelo, Relota (od 78. Bradarić), Nejašmić, Pasariček (od 60. Šego), Palaversa, Teklić, Prtajin, Delić (od 75. Kovačević).

U 18. kolu 2. HNL, Hajduk II je gostovao u Sigetu kod Hrvatskog dragovoljca. Igrači trenera Siniše Oreščanina dominirali su u prvom dijelu, ali se na poluvrijeme otišlo s vodstvom domaćina od 1:0. Prvu priliku iskoristili su igrači trenera Igora Pamića, oduzeli su jednu loptu na desnoj strani, a ubačaj je iskoristio Valentino Majstorović koji je prizemnim udarcem s ruba šesnaesterca svladao Ivu Grbića. Hajduk II bio je mnogo opasniji u prvom dijelu, Bijeli su dominirali u posjedu, a najljepše prilike propustio je Ivan Delić u 37. i 40. minuti.

Potpuna dominacija Bijelih nastavila se i u drugom poluvremenu, ali bez rezultata. Hajduk II stvorio je nekoliko prigoda, Franko Kovačević pogodio je prečku, a u posljednjoj minuti je lopta šetala po domaćem petercu, ali je nitko nije uspio gurnuti u mrežu.


25/11/2017 - 14:55 sati
Hajduk II - Utakmice
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr