Mobile menu
Mijo Caktaš: Golovi mi podižu samopouzdanje

Mijo Caktaš: Golovi mi podižu samopouzdanje

 
7/4/2018 - 21:39 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr

Pogotkom Mije Caktaša Hajduk je na Poljudu slavio protiv Lokomotive u 28. kolu HT Prve lige. Veznjak Bijelih odlično je ispratio centaršut Josipa Juranovića u 30. minuti susreta te poentirao u mrežu gostiju. 

- Iza nas je dosta teška utakmica u kojoj smo uspjeli stvoriti više šansi od suparnika, uspjeli smo postići taj pogodak koji je bio dovoljan za pobjedu i na kraju je najvažnije da smo osvojili nova tri boda. Lokomotiva se probudila u posljednjih pola sata, no sačuvali smo pozitivan rezultat - kazao je Caktaš nakon utakmice. 

U prethodnoj utakmici zabio je Rijeci iz jedanaesterca, sada Lokomotivi iz igre.

- Svjestan sam da neke utakmice koje sam odigrao nisu bile na nivou, ali upravo ovi golovi me dižu i puno znače za moje samopouzdanje - dodao je veznjak Bijelih, te najavio sljedeću utakmicu protiv Intera. 

- Radimo na sebi, razmišljamo samo o sljedećoj utakmici i kako da iz nje izađemo kao pobjednici. 

Još jednu sjajnu utakmicu odigrao je Josip Juranović, a sve je okrunio asistencijom za pogodak. 

- Imali smo puno više prilika i utakmica je zasluženo otišla na našu stranu. Malo smo posustali zadnjih dvadeset minuta, međutim Lokomotiva nam nije uspjela ozbiljnije zaprijetiti i najbitnije da samo upisali novu pobjedu - kazao je Hajdukov desni bek nakon pobjede nad Lokomotivom.

Mogao se upisati u strijelce, ali Denis Kolinger mu je skinuo zicer. 

- Već tri utakmice za redom imam dobre prilike i nadam se da će sljedeća ući. Uhvatio sam formu, zadovoljan sam kako trenutno igram i nadam se da ću je zadržati što duže - zaključio je Juranović.

7/4/2018 - 21:39 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela/Hajduk.hr