Mobile menu
Marko Lozo: Igranje na Poljudu je motiv za svakog igrača

Marko Lozo: Igranje na Poljudu je motiv za svakog igrača

 
23/3/2017 - 14:00 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Nogometaši Hajduka II su pobjedom protiv Vala u posljednjim trenucima utakmice zadržali vodeću poziciju na prvenstvenoj ljestvici 3. HNL jug s pet bodova prednosti pred drugoplasiranim Neretvancem. Trener druge momčadi Bijelih Marko Lozo osvrnuo se na vrlo zahtjevnu utakmicu u Kaštelima gdje su njegovi igrači na koncu osvojili važna tri boda.

. S obzirom da smo znali da će teren biti loš, odlučili smo smo se preskakanjem igre dolaziti do prilika. To nam se isplatilo, u ranoj fazi utakmice smo poveli. Imali smo kontrolu, ali dogodilo se to izjednačenje. Vjerovao sam da možemo preokrenuti jer imamo individualnu kvalitetu, što je na koncu Robert Jandrek i pokazao i prekrasnim udarcem zabio za važnu pobjedu.

No, trener druge momčadi Bijelih okreće se idućem protivniku. Njegovi igrači u nedjelju u 16 sati na glavnom travnjaku poljudskog stadiona dočekuje Hrvace, trećeplasiranu momčad lige. 

- Pripremit ćemo se za Hrvace maksimalno ozbiljno kao i na svaku utakmicu do sada. Riječ je o jednoj ozbiljnoj momčadi, a to su pokazali svojim igrama i učinkom u dosadašnjem dijelu prvenstva. Bit će to pravi derbi treće lige, a ja se nadam pobjedi. Igramo na glavnom travnjaku i nadam se da će doći dosta publike koja će nas podržati. Igranje na Poljudu je motiv za svakog igrača i vjerujem da će se moja momčad predstaviti u najboljem svijetlu i potvrditi vodeću poziciju na ljestvici.

Trener Hajduka Joan Carrillo najavio je da bi se u nedjelju poljudskoj publici mogao predstaviti i stoper Georgi Terziev. Hajdukov stoper je nedugo nakon dolaska dobio neugodnu ozljedu zbog koje je morao pauzirati i sigurno je da će mu ovaj susret poslužiti za povratak u puni ritam utakmica.

23/3/2017 - 14:00 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr