Mobile menu
Marko Futacs se priključio suigračima na Poljudu

Marko Futacs se priključio suigračima na Poljudu

 
3/10/2017 - 14:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Futacs se priključio suigračima na PoljuduFutacs se priključio suigračima na PoljuduFutacs se priključio suigračima na PoljuduFutacs se priključio suigračima na PoljuduFutacs se priključio suigračima na Poljudu
Futacs se priključio suigračima na Poljudu

Naš napadač Marko Futacs stigao je danas na Poljud, nakon mjesec dana izbivanja, te se priključio suigračima nakon uspješnog operativnog zahvata prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena, a neposredno uoči početka rehabilitacije.

- Presretan sam što sam ponovno ovdje sa suigračima, hvala svim ljudima iz Kluba koji su mi svo ovo vrijeme davali potporu, puno mi je to značilo. Jedva sam čekao doći ponovno na Poljud, sada mi slijedi proces oporavka i učinit ću sve kako bih se što prije oporavio i vratio na nogometni travnjak, a do tada ću biti veliki navijač i podrška svojim prijateljima i suigračima. Idem korak po korak i s velikim optimizmom gledam prema naprijed. - s osmijehom na licu poručio je najbolji strijelac HT Prve lige 2016/17 godine.

Na Poljudu je već danas Futacs odradio prve sate rehabilitacije, a Hajdukova liječnička služba brinut će o Marku i obavljat će se svakodnevno sve aktivnosti koje su propisane u ovoj fazi oporavka.

3/10/2017 - 14:31 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr