Mobile menu
Marko Futacs produžio ugovor s Hajdukom!

Marko Futacs produžio ugovor s Hajdukom!

 
10/1/2018 - 12:41 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Marko Futacs je stavio potpis na ugovor s HNK Hajduk do ljeta 2019. godine! Najbolji strijelac HT Prve lige u prošloj sezoni time će još najmanje godinu i pol dana biti u bijelom dresu. 

- Vrlo sam sretan što sam produžio ugovor s Hajdukom. Vrlo mi je bitno povjerenje koje mi je Klub ukazao, na čemu sam iznimno zahvalan. Veselim se činjenici da sam ostao u Splitu. Sada sam potpuno miran i svakim sam treningom bliže povratku na travnjak. Vjerujem da ću se vratiti jači nego sam bio! - prve su riječi Hajdukove devetke nakon produženja ugovora.

Futacs je imao ugovor do ljeta 2018. godine, a sad je produžio na još jednu godinu. Od dolaska u ljeto 2016. za Hajduk je upisao ukupno 33 nastupa i pritom postigao 22 gola uz četiri dodane asistencije. U natjecateljskoj sezoni 2016/17 je s 18 pogodaka bio prvi golgeter lige, a izabran je i u najbolju momčad lige osvojivši nagradu ''Trofej nogometaš''.

Već u prvoj svojoj sezoni igranja za Hajduk oborio rekord. U posljednjih 25 godina nijedan igrač Hajduka nije tako zabio toliko golova u svojoj debitantskoj sezoni u HT Prvoj ligi.

Posljednji susret za Bijele odigrao je u prvenstvenom ogledu prošle godine protiv Dinama u mjesecu kolovozu kada je ozlijedio koljeno koje mu je uspješno operirano. Marko je trenutno u procesu rehabilitacije i oporavka, jučer je stigao u Split, a danas će se priključiti suigračima i treneru Željku Kopiću na poslijepodnevnom treningu u okviru zimskih priprema. Vjerujemo, i uspješno vratiti onome što najbolje zna, a to je postizanje golova. 

10/1/2018 - 12:41 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr