Mobile menu
Mario Lovre Vojković: Pokazali smo da smo zasluženo vodeća momčad

Mario Lovre Vojković: Pokazali smo da smo zasluženo vodeća momčad

 
19/4/2017 - 09:28 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II je na glavnom travnjaku Poljuda uvjerljivo u derbiju kola slavio protiv, do jučer drugoplasirane momčadi Neretvanca i osam kola prije kraja prvenstva momčad Marka Loze je na pragu ulaska u viši natjecateljski rang. U prvih sat vremena vodeća momčad 3. HNL jug je u potpunosti nadigrala protivnika iz Opuzena koji ni u jednom trenutku nije imao odgovor na dominaciju Bijelih. Zadovoljstvo nakon susreta nije skrivao ni trener Lozo:

- Velika i zaslužena pobjeda moje momčadi. Kao i prije, kad god igramo na velikom terenu nismo još našli protivnika koji nam se može suprotstaviti. Dominirali smo cijelu utakmicu i uvjerljivo slavili. Pobjegli smo Neretvancu na 13 bodova, ali trebamo sada nastaviti pobjeđivati na jednak način. 

U dvije utakmice odigrane na glavnom travnjaku Poljuda, njegovi igrači su uvjerljivo pobijedili i Neretvanac i Hrvace, postigli su hajdukovci ukupno 11 pogodaka u dvije utakmice...

- Svakako da inspirira glavni teren, a igrači su to dokazali protiv Hrvaca i Neretvanca gdje su odigrali dvije zaista odlične predstave. Zadovoljan sam, ali naravno da postoji tu još stvari koje treba ispraviti. Prije svega radostan sam što radim s ovim igračima, a sada krećemo s uigravanjem momčadi za veći natjecateljski rang gdje se nadam da ćemo iduće sezone ostvariti zapažen rezultat - zaključio je trener Lozo.

Dva pogotka u razmaku u samo četiri minute postigao je lijevi bek Mario Lovre Vojković. Prvi je postigao nakon sjajnog solo prodora u 49. minuti, a u 53. pogodio je za visokih 5:0 i postavio konačan rezultat utakmice. Mario je ove zime stigao u drugu momčad Bijelih, a ovo mu je bila jedna od najboljih prezentacija u proljetnom dijelu sezone.

- Dobro smo odigrali utakmicu, i pojedinačno i kao ekipa i moramo biti zadovoljni. Sretan sam zbog postignutih golova, ali rezultat momčadi ipak je na prvom mjestu. Našem načinu igre itekako je pogodovalo to što smo igrali na glavnom travnjaku gdje nam malo tko može parirati. I Hrvace i Neretvanac, s kojima smo igrali su dobre ekipe, ali pokazali smo koliko smo dominantni na svom terenu i da zasluženo držimo prvu poziciju. Jednom nogom smo već u drugoj ligi, ali to ne znači da se treba opuštati. Treba u svaku utakmicu ući maksimalno i bez obzira na visoku prednost trebamo osvojiti bodova koliko god se može.

19/4/2017 - 09:28 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr