Mobile menu
Mario, hvala i sretno!

Mario, hvala i sretno!

 
6/7/2015 - 13:04 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: CROPIX / Miro Gabela/hajduk.hr
Mario MaločaMario MaločaMario MaločaMario MaločaMario MaločaMario MaločaMario MaločaMario MaločaMario MaločaMario Maloča
Mario Maloča

Mario Maloča više nije igrač Hajduka nakon što je u dogovoru s Klubom realizirao transfer u Lechiju iz Gdanjska.

"Zahvaljujemo se Mariju na svemu što je dao za Hajduk. Želimo mu da ostvari sve svoje igračke ambicije i da ga sreća prati u životu", kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić

Mario Maloča za prvu momčad Hajduka zaigrao je s 18 godina, a ima iza sebe osam sezona među prvotimcima. Dosadašnji kapetan Hajduka upisao je 233 nastupa u službenim utakmicama, a zabio je 8 golova.

Računajući i prijateljske utakmice Maloča je odigrao ukupno 316 utakmica za Hajduk. S Hajdukom je osvojio dva Kupa Hrvatske (2010. i 2013. godine).

"Igrajući osam godina u Hajduku proživio sam najljepše trenutke u životu. Već kad sam zaigrao prvu utakmicu u dresu Hajduka to je za mene bilo ostvarenje snova, a sve poslije toga bio je pravi užitak. Zahvaljujem se navijačima i svima u Klubu na svemu što smo zajedno prošli. Ovaj prijateljski rastanak s Hajdukom početak je nečeg novog za mene, a zauvijek ću u srcu biti hajdukovac", kazao je Mario Maloča.      

Mario, hvala i sretno!

6/7/2015 - 13:04 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: CROPIX / Miro Gabela/hajduk.hr