Mobile menu

Austria

Austria

3:3

Hajduk

Hajduk

Natjecanje: Prijateljska
Mjesto: Marbella, Španjolska
Datum: 29/1/2010
Suci: Abram Dominguez Cervantes (Malaga, Španjolska)
Gledatelja: 50
Marbella: Austria - Hajduk

Marbella: Austria - Hajduk

 
29/1/2010 - 17:10 sati
Utakmice


AUSTRIA BEČ - HAJDUK
3:3
Četvrta pripremna utakmica hajdukovaca u Španjolskoj
Strijelci: Schumacher (33), Diabang (50), Sulimani (53); Vukušić (2, 32), Tomasov (89)

AUSTRIA:
Almer, Suttner, Dragović, Klein, Standfest, Ortlechner, Hattenberger, Aćimović, Junuzović, Liendl, Schumacher (još su igrali: Topić, Diabang, Vorišek, Baumgartlinger, Sulimani, Madl, Kramer)

HAJDUK
: Tomić, Rubil, Jonjić, Pandža, Jozinović, Andrić, Vukušić (Oremuš 71), Cernat, Lendrić (Livaja 46), Čop (M. Ljubičić 73), An. Sharbini (Tomasov 71).

U utakmici u kojoj je imala 0:2, kombinirana Hajdukova momčad sastavljena od glavnine "bilih tića", golom u pretposljednjoj minuti izvukla je 3:3 u četvrtoj pripremnoj utakmici, čime je nastavila niz dobrih nastupa u ovim sparing-dvobojima.

Poveli su hajdukovci već u 2. minuti, strijelac je bio Vukušić udarcem s 15-ak metara. Akciju je započeo Andrić, a mladog strijelca proigrao je Rubil. U 33. minuti Hajduk je povećao prednost nakon što je mrežu već drugi put pogodio Vukušić, da bi Austrijanci u idućem napadu preko Schumachera ponovno došli na gol zaostatka. Istrčao je Brazilac pred Tomića i realizirao lijepo izrađenu akciju.

Austria je sve preokrenula već početkom nastavka. U 50. minuti strijelac je nakon udarca glavom sa sedam metara bio Diabang. Tri minute kasnije s pet metara pogodio je Sulimani. Nakon što je Edoardo Reja uveo nekoliko mlađih igrača, Splićani su treći svoj zgoditak postigli u 89. minuti, na dodavanje Andrića precizan je bio Tomasov.

Već sutra u 16.30 Hajduk će se suprotstaviti varšavskoj Legiji, a u nedjelju se Bijeli vraćaju u Split.


 

29/1/2010 - 17:10 sati
Utakmice