Mobile menu

Arka

Arka

2:1

Hajduk

Hajduk

Natjecanje: Međunarodna prijateljska
Mjesto: Marbella, Španjolska
Datum: 23/1/2010
Suci: Ernesto Utrera Del Moral (ŠPA)
Gledatelja: 50

Marbella: Arka - Hajduk

 
23/1/2010 - 17:38 sati
Utakmice
Kamp u MarbelliKamp u MarbelliKamp u MarbelliKamp u MarbelliKamp u MarbelliKamp u MarbelliKamp u MarbelliKamp u MarbelliKamp u Marbelli
Kamp u Marbelli

ARKA – HAJDUK 2:1

Druga prijateljska utakmica hajdukovaca tijekom priprema u Marbelli

Vrijeme: Kišovito, uz prohladnih 11 stupnjeva Celzijevih

Sudac: Ernesto Utrera Del Moral (Malaga, Španjolska)

Gledatelja: 50

Strijelci: 0:1 Kowalski (20), 1:1 Lendrić (35), 1:2 Lubenov (40 - 11 m).

ARKA: Bledzewski - Kowalski, Szmatiuk, Siebert, Bednarek - Czoska, Mrowiec, Lubenov, Labukas - Trytko, Mawaye (u drugom poluvremenu su igrali: Witkowski - Robakowski, Bialas, Ulanowski, Wilczynski - Burkhardt, Lawa, Budzinski, Sokolowski - Tshibamba, Sakaliev).

HAJDUK: Tomić - Rubil, Jonjić, Pandža, Jozinović - Andrić, Cernat , Tičinović - Vukušić, Lendrić - Čop (još su igrali: Oremuš, Strinić, Skoko, J. Buljat, Maloča, Tomasov, Ibričić, Ah. Sharbini, An. Sharbini, Livaja i Novak)


U vrlo teškim uvjetima nogometaši Hajduka poraženi su poslijepodne od Arke, premda su po pljusku i blatnjavom travnjaku bili barem ravnopravna momčad. Da su braća Sharbini i Novak bili barem malo s(p)retniji u završnici, Splićani bi sigurno izvukli pozitivan rezultat, čak i pobjedu, iz ovog drugog po redu pripremnog susreta u Španjolskoj.

Poveli su poljski nogometaši u 20. minuti nakon ubačaja iz kuta, strijelac je bio Lukas Kowalski koji se najbolje snašao u gužvi ispred Tomića. U 35. minuti Splićani su poravnali nakon što je ubacio Cernat, a Lendrić glavom loptu uputio neobranjivo po Bledzewskog, da bi pet minuta prije odlaska na odmor Arka ponovno stigla u vodstvo. Iz kaznenog udarca (Tomić srušio Mawayea) precizan je bio Lubomir Lubenov.

Bez obzira na poraz, trener Edoardo Reja mogao je biti zadovoljan htijenjem i fizičkom snagom svoje momčadi gotovo mjesec dana prije prve službene utakmice.

 

23/1/2010 - 17:38 sati
Utakmice