Mobile menu
Letica: Svi smo presretni zbog ovoga, sada se idemo boriti za svaka tri boda!

Letica: Svi smo presretni zbog ovoga, sada se idemo boriti za svaka tri boda!

 
13/3/2018 - 22:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Zagreb: Lokomotiva - Hajduk 1:1 (2:4) (Zagreb, 13/03/2018)"
Slavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u KranjčevićevojSlavlje u Kranjčevićevoj
Slavlje u Kranjčevićevoj

Hajdukov vratar Karlo Letica praktički nije morao ništa obraniti prilikom raspucavanja s bijele točke. Bijeli su pogodili četiri od pet izvedenih jedanaesteraca, dok su kod Lokomotive dvojica igrača promašila okvir vrata, što je bilo dovoljno da Hajduk prođe u finale Hrvatskog kupa. Najprije je promašio Lovro Majer koji je pucao preko gola, nedugo zatim i Mario Musa je pucao pokraj desne vratnice.

- Zasluženo smo u finalu Hrvatskog kupa, stvorili smo zaista puno prilika tijekom utakmice, nismo odustajali od svoje igre i to nam se na kraju srećom vratilo. Drago mi je da smo opet u pravoj seriji, svi smo sretni zbog plasmana u finale što je bio jedan od prvih ciljeva, a sada idemo dalje. Idemo se boriti za svaka tri boda, svaku utakmicu do kraja, dati svoj maksimum, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti.

Upitan je i koga bi želio za protivnika u finalu Hrvatskog kupa između Rijeke i Dinama.

- Tko god da to bude siguran sam da će biti dobra utakmica i da ćemo mi biti u pravom izdanju – zaključio je Letica. 

13/3/2018 - 22:04 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr