Mobile menu
Kutak za mlade hajdukovce i ove nedjelje na Poljudu

Kutak za mlade hajdukovce i ove nedjelje na Poljudu

 
21/9/2017 - 09:25 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Lokomotiva 2:2 (Split, 24/9/2017)"

HNK Hajduk je odlučio svojim najmlađim navijačima omogućiti pravi doživljaj Hajdukovih utakmica na ulazu predviđenom baš za njih.

Ulaz U na Jugu stadiona prenamijenjen je, prilagođen i uređen za mlade hajdukovce, gdje Vas i za ovu utakmicu očekuje zabava s našom novom službenom maskotom Kluba, Ricom.

Dječje ulaznice prodaju se po simboličnoj cijeni od 10 kuna. Ulaznica za odrasle (ulaz U) za nedjeljni derbi u pretprodaji je po cijeni od 40 kuna dok će na dan utakmice iznositi 50 kuna.

Uz ulaz U koji je predviđen kao kutak za mlade hajdukovce, kupnja dječjih ulaznica omogućena je po simboličnoj cijeni i za tribine JUG, ISTOK, ZAPAD po cijeni od 10 kuna u pretprodaji i na dan utakmice. Navedena ulaznica namijenjena je djeci do do navršenih 15 godina života (u pratnji roditelja/skrbnika) s posebnom oznakom.

Pozivamo sve roditelje, djecu, škole i vrtiće da posjete ulaz U stadiona Poljud. Zabavite se s našim Ricom, uživajte u prigodnom programu koju smo pripremili za najmlađe, navijajmo svi zajedno i bodrimo Bijele do nove pobjede.

21/9/2017 - 09:25 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr