Mobile menu
Kraljica lopte: Otkrivamo nepoznate detalje o najiščekivanijoj predstavi godine

Kraljica lopte: Otkrivamo nepoznate detalje o najiščekivanijoj predstavi godine

 
8/6/2017 - 07:52 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Kraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopteKraljica lopte
Kraljica lopte

Pripreme za najiščekivaniju predstavu godine bliže se kraju. Tijardovićeva "Kraljica lopte" imat će svoju prvu izvedbu nakon 1926. godine. Na Poljudu 30. lipnja u 21 sat, i s reprizama 1. i 2. srpnja (21 h), samo 1800 najbržih i najsretnijih imat će priliku uživati u opereti posvećenoj Hajduku. Za razliku od dosadašnjih događaja koji su se organizirali na Poljudu, važno je naglasiti da će ovaj biti poseban.

Naime, neće se prodavati ulaznice za cijeli stadion nego samo po 600 ulaznica po izvedbi za tribinsko gledalište koje će biti postavljeno na tartan stazi. Bit će to jedno sasvim novo i neobično iskustvo za svakoga tko je dosad dolazio na Poljud. Događaj će biti intimniji, kazališni, primjeren operetnoj izvedbi tako da bi svaki gledatelj mogao potpuno uživati u izvedbi. Za vrijeme Splitskog ljeta operne izvedbe se sele po otvorenim raznim splitskim lokacijama, dok je autorski tim ovu operetu, po uzoru na praizvedbu koja je izvedena na Starom placu, odlučio smjestiti na današnji Hajdukov dom koji tako postaje čudesna kulisa koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. U predstavi sudjeluje stotinu izvođača u orkestru, zboru i među solistima.

Važna informacija za sve zainteresirane – sljedeći tjedan bit će poznata informacija kada ulaznice kreću u prodaju. Cijena ulaznica bit će 100 kuna.

U fotogaleriji vam donosimo ekskluzivne fotografije sa snimanje programske knjižice. 

8/6/2017 - 07:52 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr