Mobile menu
Kovačević: Hvala treneru, ovo mi je veliki poticaj za dalje

Kovačević: Hvala treneru, ovo mi je veliki poticaj za dalje

 
4/3/2018 - 08:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Hajdukov mladi napadač Franko Kovačević u pobjedi protiv Rudeša upisao je prvenstveni debi u bijelom dresu. Borio se dosta u prvom poluvremenu, našao se u jednoj izglednoj prilici i sveukupno ostavio dobar dojam pred poljudskom publikom. 

- Prvenstveni cilj je bio vratiti se pobjedama, uspjeli smo ga ostvariti i sretni smo što je sve ispalo dobro. Želim se zahvaliti treneru Kopiću što mi je ukazao povjerenje, ovo je veliki poticaj za dalje - istaknuo je Kovačević pa se osvrnuo na svoj nastup. 

- Nije bilo lako na početku, dugo nisam igrao, a ovo je bila ozbiljna utakmica s velikim očekivanjima. Kako su minute prolazile bilo je puno lakše, u čemu nam je dosta pomogla publika koja nas je stalno dizala. Nadao sam se da ću zaigrati, ali isto je bilo iznenađenje kada sam saznao da igram od početka. Trudit ću se i dalje kako bih bio bolji iz dana u dan - dodao je Kovačević. 

Vrlo dobru utakmicu odigrao je i Josip Juranović, bio je prodoran, otvarao se i predstavljao je konstantnu prijetnju gostima po desnoj strani. 

- Dokazali smo da imamo pobjednički mentalitet, najvažnije da smo se nakon poraza od Slaven Belupa vratili na pravi način. Imali smo veliki posjed lopte i zasluženo smo pobijedili u ovoj utakmici. Mislim da smo mogli zabiti i još poneki pogodak, ali i ovaj rezultat je dobar - zaključio je Juranović. 

4/3/2018 - 08:32 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr