Mobile menu
Kopić: U svakoj utakmici do kraja sezone očekujem maksimalan pristup

Kopić: U svakoj utakmici do kraja sezone očekujem maksimalan pristup

 
11/5/2018 - 11:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 1:1 (Split, 13/5/2018)"

Pred nogometašima Hajduka je posljednja službena utakmica na Poljudu u ovoj sezoni. U goste Bijelima u sklopu 35. kola HT Prve lige stiže Osijek, a susret počinje u nedjelju u 19 sati. Trener Željko Kopić uoči kazao je kako očekuje kvalitetan nogomet i dobru utakmicu te je još jednom pozvao navijače na stadion. Podsjetimo, potrebno je još 8.650 gledatelja na posljednjoj utakmici kako bi se srušio prosječni rekord gledanosti od kada je Hrvatske nogometne lige. 

- Atmosfera u svlačionici je mnogo kvalitetnija nakon uvjerljive pobjede nad Istrom 1961, jedna takva utakmica uvijek vrati barem dio pozitivne atmosfere i zbog toga mogu biti zadovoljan. Pred nama je zanimljiv dvoboj, Osijek posjeduje kvalitetu, najbolje utakmice odigrali su u derbijima i sigurno kao svi ostali imaju poseban motiv protiv Hajduka na Poljudu. Mi ćemo se na najbolji mogući način pripremiti za sve ono što nas očekuje i vjerujem da će svi koji dođu na stadion uživati u dobrom nogometu - najavio je dvoboj s Osijekom trener Kopić. 

Upitan je i priprema li se momčad već sada za finale Hrvatskog kupa. 

- Čekanje finala Hrvatskog kupa nije opcija za nas. Prioritet je Osijek, zatim Rijeka, a nakon toga dvoboj s Dinamom u finalu. U svakoj utakmici očekujem maksimalan pristup i zalaganje. U svakoj utakmici do kraja želimo pobijediti - zaključio je trener Bijelih. 

Više pogledajte u videoprilogu. 

11/5/2018 - 11:16 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić/Hajduk.hr