Mobile menu
Kopić: Psihološki, taktički i kondicijski smo spremni za derbi

Kopić: Psihološki, taktički i kondicijski smo spremni za derbi

 
20/4/2018 - 11:43 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Dinamo (Z) 1:2 (Split, 22/4/2018)"

Hajdukov trener Željko Kopić na konferenciji za medije najavio je najveći derbi hrvatskog sporta koji je na rasporedu u nedjelju od 17 sati na Poljudu. Bijeli će Dinamo dočekati bez većih izostanaka, a trener ističe kako je njegova momčad spremna na sve izazove koje jedna ovakva utakmica nosi. 

- Mi smo u ovom trenutku psihološki, taktički i kondicijski jako dobri. Forma ekipe je u porastu, izgledamo sve bolje i uvjeren sam da su tu svi preduvjeti da u nedjelju odigramo jednu kvalitetnu utakmicu - kazao je Kopić koji je zatim upitan smatra li da je Hajduk favorit u ovom trenutku. 

- Derbi nosi svoje specifičnosti i faktore koje je nekada teško predvidjeti zbog čega ne bih nikoga stavljao u ulogu favorita. Na nama je da vodimo računa o našoj igri, kontroliramo utakmicu i da pokušamo zadržati balans do samog kraja. 

Upitan je da li je vjerovao kako je moguće doći na dva boda zaostatka od Dinama kada je dolazio. 

- Nisam razmišljao niti o minus 12 niti o minus dva. Došao sam s vjerom u svoj rad, stručni stožer i kvalitetu igračkog kadra. Svaku utakmicu se pripremamo posebno i naš zadatak je odigrati na najbolji mogući način. Želim da Hajduk pokaže pred našim gledateljima, u našem domu, da imamo kvalitetu za odigrati pravu utakmicu - zaključio je Kopić. 

Više u videoprilogu.

20/4/2018 - 11:43 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr