Mobile menu
Kombinirana momčad 2004. godišta osvojila turnir u Benkovcu

Kombinirana momčad 2004. godišta osvojila turnir u Benkovcu

 
26/6/2016 - 17:23 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr

Hajdukova kombinirana momčad 2004. godišta osvojila je turnir Sv. Ante u Benkovcu. 

U finalu su Bijeli pobijedili Slaven Belupo s 3:1. 

Momčad trenera Miljenka Mandića nastupila je u sljedećem sastavu: 

Josip Purić (kapetan), Niko Đolonga, Nedjeljko Stjepanović, Luka Tomičić, Lovre Ruščić, Frane Topal, Toni Vidović, Duje Gudelj, Luka Hočevar, Toni Blažević, Fabjan Blažević. Klupa: Petar Nikolić, Marko Galić, Karlo Jukić, Luka Pralija, Luka Klepo, Ivan Oršulić, Rino Juginović.

Početnici Hajduka rođeni 2005. godine pod vodstvom trenera Vedrana Kukoča osvojili su četvrto mjesto na međunarodnom turniru Alpas cup u Velikoj Gorici.

Na turniru je sudjelovalo 40 ekipa, a Hajduk je uz Zagreb bio jedina ekipa koja je natjecanje po skupinama završila sa stopostotnim učinkom. Bijeli su u skupini pobijedili Hrvatski Dragovoljac s 2:0, Udarnik s 3:0, Buzin s 4:0, a jedini pogodak primili su u susretu sa Zadrom, koji je završen pobjedom bijelih od 2:1.

Plasman u četvrtfinale osiguran je nakon još tri pobjede, a redom su pali Lokomotiva (1:0), Crvena zvezda (1:0) i Željezničar (2:0). Pogledajte video fantastičnog pogotka Duje Reića s te utakmice  https://streamable.com/lox9.

U četvrtfinalu Hajduk je pobijedio Dravu Ptuj s 1:0, a potom se u polufinalu još jednom susreo sa Željezničarom te je poražen s 1:0. U utakmici za treće mjesto bijeli su izgubili od Rijeke rezultatom 2:0.

26/6/2016 - 17:23 sati
Akademija
Foto: hajduk.hr