Mobile menu
Knjižica Našeg Hajduka o "kartelu"

Knjižica Našeg Hajduka o "kartelu"

 
18/2/2014 - 14:16 sati
Ostale vijesti
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

U želji da svima bude lakše pratiti "kompliciranu" povezanost NK Lokomotive i GNK Dinama, udruga Naš Hajduk pripremila je knjižicu tj. kompilaciju svih javno dostupnih dokaza i indicija o kartelu ova dva kluba. Knjižica (60 stranica) je dostupna na službenoj web stranici nas.hajduk.hr.

Namijenjena je, u prvom redu, Hrvatskom nogometnom savezu (HNS), kako bi više brinuli o nogometu, a manje o privatnim interesima. Vjerujemo da će i Dinamu, i Lokomotivi dobro doći, budući da smo primijetili kako ih u posljednje vrijeme zbunjuju pojmovi "građansko", "obvezno", "upravno" i "sportsko pravo". Ukratko, kartel kojeg su stvorili treba spriječiti, a odgovorne kazniti po svim navedenim pravima. Namijenjena je i političarima koji su najodgovorniji za ovakvo stanje u nogometu - jedni što se ne brinu, drugi što ne znaju raditi svoj posao, a treći što to ne žele.

I pojedini mediji bi mogli iz nje nešto naučiti, obzirom da se ne prestaju iščuđavati što će biti s ligom ukoliko bude provedena odluka sportske inspekcije o neregularnim prvenstvima.

Navijačima će ovo "štivo" biti najmanje zanimljivo - oni su vas, gospodo iz HNS-a, već davno pročitali.

Naš Hajduk

18/2/2014 - 14:16 sati
Ostale vijesti