Mobile menu
Karlo Letica: Imamo za čime žaliti, iz ove utakmice moramo izvući pouke

Karlo Letica: Imamo za čime žaliti, iz ove utakmice moramo izvući pouke

 
7/5/2018 - 15:41 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Rudeš - Hajduk 2:1 (Zagreb, 6/5/2018)"

Mnoštvo prilika koje su stvorili igrači Željka Kopića nije bilo dovoljno da Bijeli uzmu sva tri boda na utakmici s Rudešom u Kranjčevićevoj ulici. Domaćini su na koncu pobijedili rezultatom 2:1...

- Igrali smo dobro i dominirali gotovo cijelu utakmicu, ali u zadnjem dijelu terena nismo imali dobru ideju i realizaciju. Imamo za čime žaliti, ali moramo se nositi s time i izvući pouke iz ovoga. U svim utakmicama u kojima nismo pobijedili smo imali zaista mnoštvo prilika pa tako i protiv Rudeša gdje su nam izbijali loptu i s gol crte. Na našu nesreću, izostajala nam je realizacija. Imamo tri kola do kraja te finale Kupa i moramo dati sve od sebe da to popravimo. - poručio je nakon susreta Hajdukov vratar Karlo Letica nakon ogleda sa Zagrepčanima.

Novi prvenstveni susret hajdukovce očekuje u srijedu od 18 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli protiv domaćina Istre 1961...

- Već u srijedu nas čeka Istra i moramo biti maksimalno koncentrirani. Moramo sabrati glave, razgovarati između sebe u svlačionici te ići u Pulu uzeti bodove.

Vratar Bijelih imao je i poruku za navijače...

- Molim navijače da nam budu podrška do samog kraja, prolazili smo kroz svo ovo razdoblje dobre i teške trenutke zajedno. Budite uz nas i budite nam podrška. - naglasio je čuvar mreže Hajduka.

7/5/2018 - 15:41 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr