Mobile menu
Kapetan Zoran Nižić Hajdukov do 2019. godine!

Kapetan Zoran Nižić Hajdukov do 2019. godine!

 
30/1/2017 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Zoran Nižić Hajdukov do 2019. godine!Zoran Nižić Hajdukov do 2019. godine!Zoran Nižić Hajdukov do 2019. godine!
Zoran Nižić Hajdukov do 2019. godine!

Kapetan Hajduka Zoran Nižić stavio je upravo u Hajdukovoj bazi u Beleku potpis na produženje ugovora s HNK Hajduk. Dvadesetsedmogodišnji branič s Bijelima je imao ugovor do ljeta 2017. godine, a sada je produžio vjernost do lipnja 2019. godine. 

- Velika mi je čast što sam produžio ugovor s najdražim klubom, ali isto tako sam ponosan zbog kapetanske trake i uloge koju mi je namijenio trener Joan Carrillo. San svakog Dalmatinca je igrati za Hajduk, a postati kapetan je posebna privilegija koju su samo rijetki mogli imati. Hvala stručnom stožeru, suigračima te svima u Klubu koji su mi dali podršku i povjerenje, a ja ću im to znati uzvratiti jednakom mjerom - rekao je prepun emocija kapetan Nižić prilikom potpisivanja ugovora. 

Zadovoljstvo nije krio ni predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos:
- Naš Zoran je vrlo odgovorna i profesionalna osoba. Svojom je kvalitetom, radom i zalaganjem zaslužio novi ugovor s poboljšanim uvjetima. Nametnuo se kao vođa, prirodni lider na travnjaku, ali i izvan njega, a svojim je ponašanjem i odgovornošću zasluženo dobio povjerenje trenera Carrilla koji ga je imenovao novim kapetanom. 

U Hajduku je Nižić od početka 2013. godine, a do sada je u bijelom dresu upisao 90 službenih nastupa i postigao četiri pogotka. Ove sezone je za Bijele nastupio 19 puta i zabio jedan zgoditak.

Zorane, čestitamo!

30/1/2017 - 08:10 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr