Mobile menu
Kapetan Nižić: Na pravi smo način ušli u prvenstvo

Kapetan Nižić: Na pravi smo način ušli u prvenstvo

 
12/2/2018 - 9:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Cibalia - Hajduk 0:5 (Vinkovci, 11/2/2018)"

Hajdukov kapetan Zoran Nižić odigrao je vrlo dobru utakmicu u visokoj pobjedi u Vinkovcima, a upravo na njegovu asistenciju Ahmed Said Said je načeo mrežu Cibalije.

- Najbitnije je bilo zabiti prvi gol, poslije je sve bilo puno lakše, oni su se otvorili, a mi smo dokazali da smo puno kvalitetnija momčad. Teren nije bio povoljan za nas, bili su to nenogometni uvjeti, ali mi smo odigrali pravu utakmicu i na koncu smo zasluženo došli do prva tri boda u nastavku sezone. Odradili smo odlične pripreme, sjajno smo otvorili prvenstvo i sad idemo dalje. Nakon što smo zabili prvi gol samo je pitanje bilo koliko će pogodaka pasti. Već od sutra kreću pripreme za Dinamo. Derbi je nešto posebno, bit ćemo maksimalno motivirani - kazao je nakon utakmice kapetan Nižić

Zadovoljan je bio i strijelac prvog pogotka koji je hajdukovcima otvorio put prema uvjerljivoj pobjedi.

- Ovaj Hajduk zaista može puno, odlično smo se pripremili za utakmicu i zaslužili smo ovakvu pobjedu. Sretan sam zbog cijele momčadi, vidjeli ste kako je Mijo Caktaš dobro igrao, a iskreno mi je drago zbog pogotka Andrea Fomitschowa, dok o Francku Ohandzi uopće ne treba trošiti riječi. Sada se okrećemo Dinamu, obje momčadi imaju puno kvalitetnih pojedinaca, ali vjeujem u naše dobro izdanje u derbiju - zaključio je Said.

12/2/2018 - 9:30 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr