Mobile menu
Kalinić i Sušić s reprezentacijama, prvotimci na odmoru do 8. lipnja

Kalinić i Sušić s reprezentacijama, prvotimci na odmoru do 8. lipnja

 
20/5/2016 - 10:27 sati
Prva momčad
Autor: Duje Biuk
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Utakmicom protiv Zagreba prvotimci Hajduka završili su sezonu 2015/2016 na trećem mjestu s osvojenim 61 bodom. Igrači su po završetku sezone dobili kratak odmor koji će potrajati do 8. lipnja kada kreću pripreme za novu sezonu. 

Dio prvotimaca priključio se i reprezentativnim obvezama. Najbolji vratar MAXtv Prve lige Lovre Kalinić na popisu je od 27 igrača A reprezentacije Hrvatske koji će danas u Zagrebu započeti pripreme za Europsko prvenstvo u Francuskoj.

Najbolji igrač MAXtv Prve lige u izboru Sportskih novosti, Tino Sušić pozvan je u reprezentaciju Bosne i Hercegovine i bit će u konkurenciji za prijateljske utakmice koje će BiH odigrati u St.Gallenu protiv Španjolske 29. svibnja te za Kirin Kup koji se igra u Japanu od 3. do 7. lipnja 2016. godine.

Novu natjecateljsku sezonu Hajduk će otvoriti nastupom u Europi u 2. pretkolu Europske lige. Termin prve utakmice je 14. srpnja dok je uzvrat tjedan dana kasnije, 21. srpnja. Tri dana nakon prve europske utakmice, 17. srpnja, na rasporedu je 1. kolo MAXtv Prve lige.

Prvotimci će s pripremama za novu sezonu krenuti 8. lipnja, a nakon uvodnog dijela rada na Poljudu momčad će otputovati u Austriju gdje su planirane prijateljske utakmice.



20/5/2016 - 10:27 sati
Prva momčad
Autor: Duje Biuk
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr