Mobile menu
Kadeti uvjerljivo pobijedili Hrvatski Dragovoljac, minimalan poraz pionira

Kadeti uvjerljivo pobijedili Hrvatski Dragovoljac, minimalan poraz pionira

 
13/4/2017 - 17:29 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski DragovoljacPioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski Dragovoljac
Pioniri i kadeti: Hajduk - Hrvatski Dragovoljac

Pioniri: HAJDUK - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 0:1
Utakmica 25. kola 1. HNL za pionire
Split, Pomoćno igralište stadiona Poljud
Gledatelja: 250
Sudac: Marino Majstrović, (Split)
Strijelci: 0:1 Buturac (19)
HAJDUK: Perić, Bebić, Babić (od 36. Bekavac), Gulišija, Pelivan (od 36. Škaričić), Galić, Topić (od 28. Kekez), Čubelić, Ljubičić, Biuk, Klarić.

Pioniri Hajduka minimalno su poraženi od Hrvatskog Dragovoljca u 25. kolu 1. HNL. Odluka o pobjedniku pala je u prvom dijelu, kada je Ivan Buturac iskoristio jedan nesporazum obrane Hajduka i zatresao mrežu Ivana Perića. U nastavku je Hajduk pritisnuo, redale su se šanse pred golom gostiju, ali je igračima trenera Jure Srzića nedostajalo preciznosti. Od 13. do 23. minute pet puta su igrači u bijelim dresovima pokušavali udarcima izvan 16 m, ali niti jednom nisu bili precizni. U 29. minuti jak udarac Luke Kekeza napokon je išao u okvir, ali je vratar gostiju Dean Vujinović dobro reagirao. Minutu prije kraja u prigodi se našao Marin Ljubičić, ali je promašio loptu upućenu s desne strane. Posljednju priliku Hajduka vidjeli smo u sudačkoj nadoknadi. Odlično je s 30 m šutirao Ante Bekavac, a gostujući vratar je loptu odbio u korner. Nakon ubačaja iz kuta nastala je gužva u šesnaestercu gostiju koji su nekako uspjeli izbaciti loptu u aut, nakon čega je sudac odsvirao kraj utakmice.  

-----

Kadeti: HAJDUK - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 5:1
Utakmica 25. kola 1. HNL za kadete
Split, Pomoćno igralište stadiona Poljud
Gledatelja: 250
Sudac: Mario Repušić (Runović) 
Strijelci: 1:0 Kreković (36), 2:0 Kreković (52), 3:0 Bajić (68), 4:0 Bajić (71), 4:1 Morber (74. - 11 m.), 5:1 Šego (80)
HAJDUK: Baždarić, Šantalab (od 75. Šiško), M. Karabatić, Ševelj, S. Radić, J. Karabatić, Kreković (od 62. L. Radić), Šuto (od 54. Rončević), Bajić (od 78. Prančević), Blagaić (od 72. Romić), Šego.

Kadeti Hajduka bili su uvjerljivi u utakmici s Hrvatskim Dragovoljcom. Momčad trenera Siniše Oreščanina odlično je ušla u utakmicu i u prvih 20 minuta stvorila nekoliko lijepih prigoda. Na vodstvo se ipak čekalo do 36. minute kada je Leon Kreković sa 16-ak metara odmjerenim udarcem pogodio gornji kut gostujućih vrata. Hajdukova sedmica na sličan način povećala je vodstvo na 2:0, a u nastavku se razigrao i Jurica Bajić, koji je također dvaput zatresao protivničku mrežu. Posebno lijep bio je četvrti Hajdukov pogodak koji je nakon brze akcije Jakova Blagaića i Michelea Šege, preciznim udarcem sa sedam metara završio mladi Hajdukov reprezentativac. Gosti su počasni pogodak postigli iz kaznenog udarca, a konačan rezultat od 5:1 postavio je Šego nakon što je u kontri bio brži od obrane gostiju.  

13/4/2017 - 17:29 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr